Fotbolltransfers.com - Pontus Silfver lånas ut till Hudiksvalls FF
Cain Dotson.
Foto: Bildbyrån

Pontus Silfver lånas ut till Hudiksvalls FF

Publicerad: 2011-09-02 11:01 Övriga Sverige

Det såg länge ut som att GIF Sundsvall skulle låna ut Pontus Silfver till IK Sirius. Men så blev det inte. Nu läggs han istället upp på utlåningslistan med Hudiksvalls FF i division 2.

GIF Sundsvall utökar samarbetet med division 2-klubben Hudiksvalls FF. På sin officiella hemsida meddelar klubben att Pontus Silfver sätts upp på utlåningslistan mellan klubbarna för att få nödvändig matchning.

– Pontus har ingått i princip varje matchtrupp i årets superetta men fått lite speltid. Det har han istället fått i U21-serien men matcherna där kan variera i kvalité beroende på vilket lag motståndarna skickar. Ibland håller matcherna superettanklass och ibland är det mer yngre spelare, säger sportchefen Cain Dotson och fortsätter: 

– För att försäkra oss om att Pontus får bra matchträning på hög nivå så sätter vi nu upp honom på listan som möjliggör spel i Hudiksvalls FF. Eftersom detta sker genom ett ”avtal om lån av spelare utan övergångsanmälan” kan Pontus med kort varsel antingen bli aktuell för matcher i Hudiksvalls FF eller spela i Superettan eller U21-serien hos oss. Var han spelar matcher beslutas tillsammans i en dialog men prioriteringsordningen är Superettan – U21 – Hudiksvalls FF.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus