Fotbolltransfers

Följ senaste nytt i Silly Season - 30 augusti 2011

Övriga Europa

Övriga Europa - 2011-08-30 kl 23:59

Artikelbild

Foto: Bildbyrån

Vill du ha en heltäckande bevakning av Silly Season ute i Europa? Då har du kommit rätt. Fotbolltransfers.com uppdaterar kontinuerligt hela dagen.

02:50: Roma eller Palermo för Fernando Gago? Allt har pekat på en övergång till Roma, men i sista stund ska Palermo ha kommit in med ett bud, enligt italienska tidningar. Palermos president Maurizio Zamparini dementerar dock ryktet.

- Det är bara dumt. Jag vet ingenting om det här, säger Zamparini till Mediagol.it.

Ingen Palermo för Gago. Då innebär det att Real Madrid-mittfältaren troligtvis hamnar i Roma.

Vincenzo Iaquinta stannar i Juventus, enligt agenten.

- Ni kan vara lugna, han stannar. Olympiakos och Bordeaux var de som visade störst intresse, men just nu tänker Vincenzo bara på att återhämta sig, säger agenten Andrea D´Amico till Sportitalia.

---

01:20: Sulley Muntari uppges vara nära en övergång till Galatasaray, skriver Goal. Inter-mittfältaren var förra säsongen utlånad Sunderland.

---

00:10: Officiellt: Sebastian Coates är klar för Liverpool. Läs mer här.

---

23:59: Nu ska även Real Madrid och Getafe vara överens. Pedro Leon kommer att lånas ut till Getafe fram till 30 juni 2012, enligt både AS och Marca. Därefter måste de köpa loss honom för 5-6 miljoner euro. Affären förväntas bli officiell imorgon.

---

23:40: Atletico Madrid och Wolfsburg ska äntligen vara överens om brassemittfältaren Diego, skriver AS. Det handlar inledningsvis om ett lån.

Ignacio Fideleff till Napoli? Det rapporterar Ole i alla fall. Den 22-årige försvararen tillhör Newells Old Boys.

Arsenal vill göra fler värvningar innan transferfönstret stänger. Enligt Goal förbereder de ett bud värt 257 miljoner kronor för Rennes Yann M´Vila.

Bryan Ruiz är på väg till Fulham. Den engelska klubben kommer att betala 110 miljoner till Twente, uppger Sky Sports.

Chelsea har ännu inte gett upp Alvaro Pereira, enligt spelarens agent.

- Av det jag förstått försöker Chelsea. Allt vi kan göra är att vänta. Alvaro Pereira väntar just nu, medan klubbarna förhandlar, säger agenten Alejandro Savich till Maisefutebol.

- Vi har inte pratat med Chelsea. Jag kan inte göra det, eftersom det viktigaste är att Chelsea och Porto hittar en lösning först, fortsätter han.

Roma eller Palermo för Fernando Gago? Läs mer här.

---

23:15: Liverpool presenterar snart ett till nyförvärv - Sebastian Coates. Nacionals vice president Hector Olmes bekräftar att parterna nått en överenskommelse.

- Det fanns spänningar under förhandlingarna, men som civiliserade människor löste vi det. Liverpool tog även hand om arbetstillståndet idag. De åkte till London och slutförde pappersarbetet så att han kan spela, säger Olmes till Nuevo Tiempo.

Liverpool uppges betala 50 miljoner kronor för den 20-årige mittbacken.

Officiellt: Liverpool är överens med Evian om Christian Poulsen, läs mer här.

Real Madrids Royson Drenthe rapporteras vara på väg till Galatasaray, enligt AS.

Simon Kjaers övergång till Roma är fortfarande inte klar. Roma och Wolfsburg har inte lyckats komma överens om övergångssumman. Något som dansken tycker är frustrerande.

- Jag hoppas att klubbarna kan hitta en lösning innan transferfönstret stänger. Det är lite frustrerande. För min del har jag redan kommit överens om det personliga avtalet, säger Kjaer, enligt Goal.

Enligt Sky Sports har Per Mertesacker genomgått läkarundersökningen och förhandlat om det personliga avtalet. Det är bara en tidsfråga innan Arsenal har gjort klart med tysken.

---

21:00: Officiellt: West Ham var snabba med att hitta Scott Parkers ersättare. Klubben meddelar på sin hemsida att de kontrakterat Papa Bouba Diop. Han har tidigare spelat för bland annat Fulham och Portsmouth. Hans senaste klubb är AEK Athen, men han ansluter som bosman. Kontraktet är på ett år, med option på ytterligare ett år.

Officiellt: Juventus har brutit kontraktet med Zdynek Grygera. Det meddelar Turinklubben idag på sin hemsida. Han lämnar därmed Juventus efter fyra säsonger.

Officiellt: Newcastle köper loss Davide Santon från Inter. Den engelska klubben bekräftar affären på sin officiella hemsida. Italienaren har skrivit på för fem säsonger.

Officellt: Brassen Elias lämnar Atletico Madrid efter bara en halv säsong. Sporting meddelar på officiella hemsidan att affären är klar. Mittfältaren kostar 8,85 miljoner euro, vilket motsvarar 81 miljoner kronor. Hans utköpsklausul är på 40 miljoner euro. Kontraktet gäller i fem säsonger.

Officiellt: Chievo har värvat amerikanen Michael Bradley från Borussia Mönchengladbach, enligt klubbens hemsida.

Enligt Sky Sports visar Arsenal intresse för Fiorentinas Juan Vargas.

Fernando Gagos agent avslöjar att Real Madrid och Roma är överens om en övergång, skriver italiensk media.

Den förre AIK-spelaren Jos Hooiveld är på väg bort från Celtic. Hans agent hoppas att man hittar en lösning innan transferfönstret stänger imorgon. AIK är en av klubbarna han kopplas ihop med.

- För närvarande finns det inget konkret och det finns inga realistiska erbjudanden. Men vi hoppas hitta ett, säger agenten Alex Kroes till skotska STV.

---

19:35: West Ham meddelar på sin officiella hemsida att mittfältaren Scott Parker lämnat in en transferbegäran.

- Jag har haft fyra fantastiska år här i West Ham. Tränaren och ledningen försökte övertyga mig om att stanna men i det här skedet av min karriär behöver jag spela i Premier League, framförallt nu när jag är i Englands landslag, säger Parker till klubbens hemsida.

Nu är det bara en tidsfråga innan han blir klar för Tottenham. Tränaren Harry Redknapp bekräftar det.

- Det är väldigt väldigt nära. Förhoppningsvis blir det klart idag. Det är fantastiskt. Han är en bra spelare, exakt vad vi behöver, säger Redknapp till Sky Sports.

---

19:10: Mauro Zarate har kopplats ihop med bland annat Inter, Arsenal och Manchester City. Lazio har dock inte velat acceptera mindre summor än hans utköpsklausul på 20 miljoner euro.

- Problemet är att Claudio Lotito (presidenten) nobbar alla bud, säger spelarens bror Sergio Zarate, enligt Football-Italia.

Senast idag ska förhandlingar skett med Arsenal. Något som dock förnekas av Zarates agent Giueseppe Bozzo.

Officiellt: Nu bekräftar Lyon på sin hemsida att man värvat Mouhamadou Dabo från Sevilla.

Dansken Dennis Rommedahl har brutit sitt kontrakt med Olympiakos, skriver bold.dk. Nu flyttar han troligtvis hem till Danmark.

---

18:40: Inter köper upp halva Lorenzo Tassi, en talangfull spelare född 1995, rapporterar Giornale di Brescia. Han kommer närmast från Brescia och kallas för den "nya Baggio". Tassi ska spela med Inters primaveralag.

Sulley Muntari ser ut att bli kvar i Italien och Inter kommande säsong.

- Jag är en Inter-spelare och jag förväntar mig att spela fördenna klubb, förutsatt att inget händer de närmaste 48 timmarna, säger Muntari till Sky Sports.

Muntaris agent, Claudio Mossio, medger att både Tottenham och Fulham visat intresse.

Flera klubbar rycker i Tottenhams Peter Crouch. Sunderland ska ligga bästa till. Enligt Sky Sports ligger prislappen på cirka 100 miljoner kronor.

Tottenham är också på jakt efter förstärkningar. Tidigare idag ska Arsenal ha gett upp Gary Cahill. Tottenham förhandlar fortfarande med Bolton om försvararen, men klubbarna har ännu inte lyckats komma överens.

---

18:15: Wolfsburg är på väg att värva Aleksandar Hleb från Barcelona. Hleb har de senaste åren lånats ut till diverse klubbar, bland annat Birmingham. Enligt tyska Kicker har han och Wolfsburg kommit överens om det personliga kontraktet. Barcelona ska vara redo att släppa honom för endast 1,5 miljoner euro.

Evertons anfallare Yakubu Aiyegbeni ska ha nobbat ett bud från Blackburn, enligt Sky Sports.

Lyon ser ut att värva Mouhamadou Dabo från Sevilla. Fransk media rapporterar att försvararen ska genomföra sin läkarundersökning inom kort. Prislappen landar på cirka 1,5 miljoner euro.

Enligt Marca kommer Lassana Diarra troligtvis att stanna kvar i Real Madrid, trots att han varit på väg bort sedan en tid tillbaka.

Wolfsburg och Atletico Madrid har ännu inte kommit överens om en övergång för brassen Diego. Men idag kommer hans framtid att avgöras, då klubbarna ska träffas igen.

---

17:25: Getafe gör ett sista försök att värva Pedro Leon från Real Madrid, skriver spanska AS.

Milan ska vara intresserat av att värva Sampdorias Fernando TIssone.

- Jag vet att de tittar på att plocka in Tissone, eventuellt på lån, säger hans agent Lino Omar Tissone till calciomercato.it.

Men enligt Milans vice president Adriano Galliani är det slutvärvat.

- Milans transfermarknad är stängd. Vi är helt färdiga, säger Galliani till La Gazzetta dello Sport.

Eljero Elia ska nu även befinna sig i Turin för att slutföra övergången till Juventus. Han förväntas skriva på ett fyraårskontrakt värt 2 miljoner euro per säsong.

---

17:00: Officiellt: Chu Young Park är klar för Arsenal, läs mer här.

Baniyas SC från Förenade Arabemiraten har kontrakterat anfallaren David Trezeguet.

- Jag funderade över alla erbjudanden och jag valde Baniyas. Jag är väldigt glad över att spela i Förenade Arabemiraten, säger Trezeguet till AFP.

Officiellt: Wigan har gjort klart med 29-årige Albert Crusat från spanska Almeria.

Med Per Mertesacker på väg in har Arsenal nu gett upp Gary Cahill, skriver brittisk media.

---

16:20: Per Mertesacker kommer allt närmare Arsenal. Han har nu åkt till London för att genomföra sin läkarundersökning. Mittbacken har lämnat landslagssamlingen, det bekräftar Tysklands förbundskapten Joachim Löw.

- Per ringde mig igår kväll och informerade mig om detta. Jag meddelade spelarna att jag gett honom ledigt. Det finns ett erbjudande, säger Löw till Sky Sports.

Roma uppges vara på väg att värva Fernando Gago från Real Madrid.

- Gago vill till Roma, om de vill ha honom. Real är redo att låna ut honom med en köpoption nästa år på 6 miljoner euro. Spelaren har accepterat detta och nu är det upp till Roma, säger agenten Ernesto Bronzetti till Football-Italia.

---

16:00: Officiellt: Valencia har värvat Victor Ruiz från Napoli och Antonio Barragan från Real Valladolid, läs mer här.

Nu när Napoli sålt Ruiz letar man efter förstärkningar till försvaret. Enligt italiensk media ryktas det om Ignacio Fideleff i Newells Old Boys och Salvatore Bocchetti i Rubin Kazan. Framförallt den senare är aktuell.

- Jag kan bekräfta att vi pratar med Napoli, säger Bocchettis agent Andrea D´Amico till Radio CRC.

Juventus-anfallaren Amauri ryktas vara på väg till franska Marseille, enligt italienska tidningar.

Palermo kan sparka tränaren Stefano Pioli efter bara ett par månader, trots att Serie A inte har startat än. Presidenten Maurizio Zamparini är inte nöjd med hur laget ser ut på försäsongen.

- Det finns allvarliga problem och jag är väldigt oroad. Det har blivit värre och nu beror det inte bara på spelarna. Det har med spelarnas fysik och positioner på plan. Pioli? Ingen går säker, säger Zamparini, enligt Football-Italia.

Den tidigare Palermotränaren Delio Rossi utesluter en återkomst.

- Jag återvänder inte till Palermo, säger han till Radio Kiss Kiss.

---

15:25: Anzhi Makhachkala gjorde nyligen klart med anfallsstjärnan Samuel Eto´o från Inter. Nu vill man värva fler storspelare. Ryssarna uppges vilja köpa Nemanja Vidic från Manchester United. Anzhi är redo att betala 260 miljoner kronor för att få loss honom.

Manchester United kan låna ut Federico Macheda till Newcastle.

- Macheda återvänder inte till Italien. Manchester United kommer att låna ut honom till en Premier League-klubb, säger Machedas agent Giovanni Ba till calciomercato.com.

Skotska Celtic FC har köpt loss AIK-stjärnan Mohamed Bangura, läs mer här.

----

15:00: Klubbar som Queens Park Rangers och Tottenham var intresserade, men Liverpool ser ut att låna mittfältaren Joe Cole till franska Lille, skriver BBC.

Owen Hargreaves är på väg till Manchester City, läs mer här.

Officiellt: Ajax bekräftar att de har värvat målvakten Jesper Cillessen från NEC.

Tottenham och Fulham är några av klubbarna som visat intresse för Twentes Bryan Ruiz. Men Twentes ordförande Joop Munsterman säger till Sky Sports att han inte fått några konkreta bud.

Tottenham ser istället ut att värva Scott Parker från West Ham.

- Affären kommer troligtvis bli av även om vi desperat försöker få honom att stanna ,säger West Hams David Sullivan till London Evening Standard.

---

14:15Officiellt: Arsenal säljer Armand Traore till Queens Park Rangers. Försvararen, som förra säsongen var utlånad till Juventus, har skrivit på ett treårskontrakt. Båda klubbarna har bekräftat övergången på sina hemsidor.

---

14:00: Wolfsburg har länkats ihop med den tidigare landslagsstjärnan Michael Ballack. Något som nu hans agent nu dementerar. 34-åringen har tidigare spelat i bland annat Bayern München och Chelsea. Numera håller han till i Bayer Leverkusen.

- Ingen från Wolfsburg har kontaktat mig eller Michael, säger agenten Michael Becker till Wolfsburger Allegemeine Zeitung.

Manchester City har förlängt med 21-årige Ryan McGivern, uppger Sky Sports. Hans nya avtal gäller till 2013.

Tim Matavz var under det förra transferfönstret väldigt nära en flytt till Napoli. Nu är Groningen-anfallaren istället på väg till PSV Eindhoven. Det rapporterar Voetbal International idag.

---

13:30: Udinese har värvat "Rumäninens Messi", mittfältaren Gabriel Torje, som närmast kommer från Dinamo Bukarest. 22-åringen har skrivit på för fem år, enligt Udineses hemsida.

Milan försöker locka över Barcelonas ytterback Maxwell. Spansk media rapporterar att Milan redan har lagt ett bud. Milan kopplas även ihop med Palermos Federico Balzaretti.

Newcastle jagar en ny målvakt. Enligt Sky Sports är de nära att slutföra en övergång för Charltons Rob Elliot.

Aston Villa vill värva Alan Hutton från Tottenham. BBC uppger att klubben erbjudit 31 miljoner kronor.

Genoa har länge försökt köpa loss Alberto Gilardino från Fiorentina utan någon större framgång. De har nu gett upp och siktat in sig på Andrea Caracciolo, enligt italiensk media.

---

12:20: Chelsea värvade nyligen Ulises Davila. Nu lånas den unge mexikanaren ut till holländska Vitesse Arnhem. Holländarna bekräftar lånet på sin hemsida. Låneavtalet gäller i fem månader.

---

12:15: Wesley Sneijder säger att han stannar i Inter. Men ska man tro engelska tidningar försöker nu Arsenal värva holländaren. 

Arsenal är enligt BBC även i förhandlingar med mittbacken Per Mertesacker.

Juventus och Zenit St Petersburg är på väg att byta spelare. Leonardo Bonucci mot Bruno Alves, enligt Il Corriere dello Sport.

Villarreal är nära att värva Mallorcas Jonathan de Guzman. Hans agent bekräftar för Voetbal International att en affär är nära.

---

11:45: Enligt Sky Sports vill Stoke låna Chelseas nyförvärv Romelu Lukaku.

Både Inter och Arsenal har försökt att låna Lazios anfallare Mauro Zarate. Han blir dock kvar i Lazio.

- Det fanns lite intresse från Inter, men att låna ut honom var inget alternativ, säger Zarates agent, Giuseppe Bozzo, till La Gazzetta dello Sport.

- Det finns inga klubbar som är redo att betala 180 miljoner kronor för honom och med 99 procents chans stannar han i Lazio, fortsätter han.

Davide Santon är snart en Newcastlespelare. Han ska nu genomföra sin läkarundersökning, skriver Sky Sports.

---

11:40: Genoa har köpt hälften av rättigheterna till Inter-målvakten Emiliano Viviano.

- Jag har skrivit på för Genoa. Jag är nu delägd av klubbarna. Jag stannar i Inter till januari, sedan får jag se, säger Viviano, enligt Football-Italia.

---

11:30: Chelsea har lagt ett bud på Liverpools Raul Meireles, enligt Daily Mail. 82 miljoner kronor plus Yossi Benayoun räckte inte. Liverpool nobbade budet.

Lille visar intresse för Chelseas Salomon Kalou.

Mino Raiola, agent till bland annat Zlatan Ibrahimovic, medger att Manchester City försökt värva Mark van Bommel i sommar, skriver Voetbal International.

---

11:00: Flera klubbar i Italien har jagat David Trezeguet, men fransmannen är på väg till ett annat land. Både Gulf News och The National rapporterar att han kommer att skriva på för Baniyas SC i Förenade Arabemiraten inom 24 timmar.

Den förre AIK-mittfältaren Derek Boateng lämnade Getafe i sommar och skrev på för Dnipro Dnipropetrovsk. Nu kan han byta klubb igen. Fulham vill låna honom, skriver Daily Mail.

Aston Villa och Tottenham har gett sig in i jakten på den tidigare Manchester United-spelaren Owen Hargreaves, som fortfarande är kontraktslös, skriver Daily Mail.

Manchester City har försökt att bli av med Craig Bellamy, dock utan framgång. Han ser ut att stanna kvar i klubben.

Engelsk media uppger att Sevilla har hört sig för om Fulhams Clint Dempsey.

----

10:30: Sao Paulo vill inte släppa Juventus-jagade Rhodolfo.Sao Paulo har haft ett möte med 25-åringen och ser nu ut att behålla honom.

- Han gick med på att stanna i klubben, säger sportchefen Adalberto Baptista till klubbens hemsida.

Hamburgs Eljero Elia jagas av både Juventus och Galatasaray. Själv föredrar han en flytt till England.

- HSV och Juventus förhandlar. Galatasaray har också kontaktat HSV. Det finns två engelska klubbar som är intresserade. Spelaren föredrar en flytt till den ligan. Jag har bett de engelska klubbarna att snabbt nå en överenskommelse med HSV, säger Elias rådgivare Klaus Vink till De Telegraaf.

Simon Kjaer närmar sig Roma. Hans agent bekräftar för att en övergång är nära.

---

10:00: Arsenal jagar förstärkningar innan transferfönstret stänger på onsdag. Fenerbahces vänsterback Andre Santos kommer allt närmare Arsenal, skriver Sky Sports. 28-åringen uppges kosta cirka 60 miljoner kronor.

Arsenal har också försökt att värva eftertraktade Mario Götze i Borussia Dortmund. Men deras bud nobbades, skriver Goal.com.

Gary Cahill i Bolton är en annan spelare på Arsenals önskelista. Där får de nu konkurrens av rivalen Tottenham, som erbjuder cirka 82 miljoner samt Sebastian Bassong eller David Bentley. Bolton ska dock kräva 124 miljoner för att släppa försvararen, enligt Daily Mail.

Tottenham förbereder ett bud på Leandro Damiao, en 22-årig brasiliansk anfallare som spelar i Internacional. Enligt Goal kommer Tottenham att buda 170 miljoner kronor. Internacionals president har dock inte hört något från andra klubbar än och vill helst behålla spelaren.

Officiellt: Atletico Madrid lånar in anfallaren Pizzi från SC Braga året ut. Därefter ska spanjorerna ha en köpoption på cirka 140 miljoner kronor.

Lyon har kopplats ihop med Auxerres mittfältare Delvin Ndinga. Men Lyon-presidenten Jean-Michel Aulas förnekar att det blir någon övergång, enligt France Football.

Inter kan glömma Fiorentinas mittfältare Riccardo Montolivo. Spelarens agent berättar för Il Corriere dello Sport att det inte blir någon flytt till Milanoklubben.

Fotbolltransfers.com

[email protected]

Artikelbild

Foto: Bildbyrån

Följ senaste nytt i Silly Season - 30 augusti 2011

Övriga Europa

Övriga Europa - 2011-08-30 kl 23:59

Vill du ha en heltäckande bevakning av Silly Season ute i Europa? Då har du kommit rätt. Fotbolltransfers.com uppdaterar kontinuerligt hela dagen.

02:50: Roma eller Palermo för Fernando Gago? Allt har pekat på en övergång till Roma, men i sista stund ska Palermo ha kommit in med ett bud, enligt italienska tidningar. Palermos president Maurizio Zamparini dementerar dock ryktet.

- Det är bara dumt. Jag vet ingenting om det här, säger Zamparini till Mediagol.it.

Ingen Palermo för Gago. Då innebär det att Real Madrid-mittfältaren troligtvis hamnar i Roma.

Vincenzo Iaquinta stannar i Juventus, enligt agenten.

- Ni kan vara lugna, han stannar. Olympiakos och Bordeaux var de som visade störst intresse, men just nu tänker Vincenzo bara på att återhämta sig, säger agenten Andrea D´Amico till Sportitalia.

---

01:20: Sulley Muntari uppges vara nära en övergång till Galatasaray, skriver Goal. Inter-mittfältaren var förra säsongen utlånad Sunderland.

---

00:10: Officiellt: Sebastian Coates är klar för Liverpool. Läs mer här.

---

23:59: Nu ska även Real Madrid och Getafe vara överens. Pedro Leon kommer att lånas ut till Getafe fram till 30 juni 2012, enligt både AS och Marca. Därefter måste de köpa loss honom för 5-6 miljoner euro. Affären förväntas bli officiell imorgon.

---

23:40: Atletico Madrid och Wolfsburg ska äntligen vara överens om brassemittfältaren Diego, skriver AS. Det handlar inledningsvis om ett lån.

Ignacio Fideleff till Napoli? Det rapporterar Ole i alla fall. Den 22-årige försvararen tillhör Newells Old Boys.

Arsenal vill göra fler värvningar innan transferfönstret stänger. Enligt Goal förbereder de ett bud värt 257 miljoner kronor för Rennes Yann M´Vila.

Bryan Ruiz är på väg till Fulham. Den engelska klubben kommer att betala 110 miljoner till Twente, uppger Sky Sports.

Chelsea har ännu inte gett upp Alvaro Pereira, enligt spelarens agent.

- Av det jag förstått försöker Chelsea. Allt vi kan göra är att vänta. Alvaro Pereira väntar just nu, medan klubbarna förhandlar, säger agenten Alejandro Savich till Maisefutebol.

- Vi har inte pratat med Chelsea. Jag kan inte göra det, eftersom det viktigaste är att Chelsea och Porto hittar en lösning först, fortsätter han.

Roma eller Palermo för Fernando Gago? Läs mer här.

---

23:15: Liverpool presenterar snart ett till nyförvärv - Sebastian Coates. Nacionals vice president Hector Olmes bekräftar att parterna nått en överenskommelse.

- Det fanns spänningar under förhandlingarna, men som civiliserade människor löste vi det. Liverpool tog även hand om arbetstillståndet idag. De åkte till London och slutförde pappersarbetet så att han kan spela, säger Olmes till Nuevo Tiempo.

Liverpool uppges betala 50 miljoner kronor för den 20-årige mittbacken.

Officiellt: Liverpool är överens med Evian om Christian Poulsen, läs mer här.

Real Madrids Royson Drenthe rapporteras vara på väg till Galatasaray, enligt AS.

Simon Kjaers övergång till Roma är fortfarande inte klar. Roma och Wolfsburg har inte lyckats komma överens om övergångssumman. Något som dansken tycker är frustrerande.

- Jag hoppas att klubbarna kan hitta en lösning innan transferfönstret stänger. Det är lite frustrerande. För min del har jag redan kommit överens om det personliga avtalet, säger Kjaer, enligt Goal.

Enligt Sky Sports har Per Mertesacker genomgått läkarundersökningen och förhandlat om det personliga avtalet. Det är bara en tidsfråga innan Arsenal har gjort klart med tysken.

---

21:00: Officiellt: West Ham var snabba med att hitta Scott Parkers ersättare. Klubben meddelar på sin hemsida att de kontrakterat Papa Bouba Diop. Han har tidigare spelat för bland annat Fulham och Portsmouth. Hans senaste klubb är AEK Athen, men han ansluter som bosman. Kontraktet är på ett år, med option på ytterligare ett år.

Officiellt: Juventus har brutit kontraktet med Zdynek Grygera. Det meddelar Turinklubben idag på sin hemsida. Han lämnar därmed Juventus efter fyra säsonger.

Officiellt: Newcastle köper loss Davide Santon från Inter. Den engelska klubben bekräftar affären på sin officiella hemsida. Italienaren har skrivit på för fem säsonger.

Officellt: Brassen Elias lämnar Atletico Madrid efter bara en halv säsong. Sporting meddelar på officiella hemsidan att affären är klar. Mittfältaren kostar 8,85 miljoner euro, vilket motsvarar 81 miljoner kronor. Hans utköpsklausul är på 40 miljoner euro. Kontraktet gäller i fem säsonger.

Officiellt: Chievo har värvat amerikanen Michael Bradley från Borussia Mönchengladbach, enligt klubbens hemsida.

Enligt Sky Sports visar Arsenal intresse för Fiorentinas Juan Vargas.

Fernando Gagos agent avslöjar att Real Madrid och Roma är överens om en övergång, skriver italiensk media.

Den förre AIK-spelaren Jos Hooiveld är på väg bort från Celtic. Hans agent hoppas att man hittar en lösning innan transferfönstret stänger imorgon. AIK är en av klubbarna han kopplas ihop med.

- För närvarande finns det inget konkret och det finns inga realistiska erbjudanden. Men vi hoppas hitta ett, säger agenten Alex Kroes till skotska STV.

---

19:35: West Ham meddelar på sin officiella hemsida att mittfältaren Scott Parker lämnat in en transferbegäran.

- Jag har haft fyra fantastiska år här i West Ham. Tränaren och ledningen försökte övertyga mig om att stanna men i det här skedet av min karriär behöver jag spela i Premier League, framförallt nu när jag är i Englands landslag, säger Parker till klubbens hemsida.

Nu är det bara en tidsfråga innan han blir klar för Tottenham. Tränaren Harry Redknapp bekräftar det.

- Det är väldigt väldigt nära. Förhoppningsvis blir det klart idag. Det är fantastiskt. Han är en bra spelare, exakt vad vi behöver, säger Redknapp till Sky Sports.

---

19:10: Mauro Zarate har kopplats ihop med bland annat Inter, Arsenal och Manchester City. Lazio har dock inte velat acceptera mindre summor än hans utköpsklausul på 20 miljoner euro.

- Problemet är att Claudio Lotito (presidenten) nobbar alla bud, säger spelarens bror Sergio Zarate, enligt Football-Italia.

Senast idag ska förhandlingar skett med Arsenal. Något som dock förnekas av Zarates agent Giueseppe Bozzo.

Officiellt: Nu bekräftar Lyon på sin hemsida att man värvat Mouhamadou Dabo från Sevilla.

Dansken Dennis Rommedahl har brutit sitt kontrakt med Olympiakos, skriver bold.dk. Nu flyttar han troligtvis hem till Danmark.

---

18:40: Inter köper upp halva Lorenzo Tassi, en talangfull spelare född 1995, rapporterar Giornale di Brescia. Han kommer närmast från Brescia och kallas för den "nya Baggio". Tassi ska spela med Inters primaveralag.

Sulley Muntari ser ut att bli kvar i Italien och Inter kommande säsong.

- Jag är en Inter-spelare och jag förväntar mig att spela fördenna klubb, förutsatt att inget händer de närmaste 48 timmarna, säger Muntari till Sky Sports.

Muntaris agent, Claudio Mossio, medger att både Tottenham och Fulham visat intresse.

Flera klubbar rycker i Tottenhams Peter Crouch. Sunderland ska ligga bästa till. Enligt Sky Sports ligger prislappen på cirka 100 miljoner kronor.

Tottenham är också på jakt efter förstärkningar. Tidigare idag ska Arsenal ha gett upp Gary Cahill. Tottenham förhandlar fortfarande med Bolton om försvararen, men klubbarna har ännu inte lyckats komma överens.

---

18:15: Wolfsburg är på väg att värva Aleksandar Hleb från Barcelona. Hleb har de senaste åren lånats ut till diverse klubbar, bland annat Birmingham. Enligt tyska Kicker har han och Wolfsburg kommit överens om det personliga kontraktet. Barcelona ska vara redo att släppa honom för endast 1,5 miljoner euro.

Evertons anfallare Yakubu Aiyegbeni ska ha nobbat ett bud från Blackburn, enligt Sky Sports.

Lyon ser ut att värva Mouhamadou Dabo från Sevilla. Fransk media rapporterar att försvararen ska genomföra sin läkarundersökning inom kort. Prislappen landar på cirka 1,5 miljoner euro.

Enligt Marca kommer Lassana Diarra troligtvis att stanna kvar i Real Madrid, trots att han varit på väg bort sedan en tid tillbaka.

Wolfsburg och Atletico Madrid har ännu inte kommit överens om en övergång för brassen Diego. Men idag kommer hans framtid att avgöras, då klubbarna ska träffas igen.

---

17:25: Getafe gör ett sista försök att värva Pedro Leon från Real Madrid, skriver spanska AS.

Milan ska vara intresserat av att värva Sampdorias Fernando TIssone.

- Jag vet att de tittar på att plocka in Tissone, eventuellt på lån, säger hans agent Lino Omar Tissone till calciomercato.it.

Men enligt Milans vice president Adriano Galliani är det slutvärvat.

- Milans transfermarknad är stängd. Vi är helt färdiga, säger Galliani till La Gazzetta dello Sport.

Eljero Elia ska nu även befinna sig i Turin för att slutföra övergången till Juventus. Han förväntas skriva på ett fyraårskontrakt värt 2 miljoner euro per säsong.

---

17:00: Officiellt: Chu Young Park är klar för Arsenal, läs mer här.

Baniyas SC från Förenade Arabemiraten har kontrakterat anfallaren David Trezeguet.

- Jag funderade över alla erbjudanden och jag valde Baniyas. Jag är väldigt glad över att spela i Förenade Arabemiraten, säger Trezeguet till AFP.

Officiellt: Wigan har gjort klart med 29-årige Albert Crusat från spanska Almeria.

Med Per Mertesacker på väg in har Arsenal nu gett upp Gary Cahill, skriver brittisk media.

---

16:20: Per Mertesacker kommer allt närmare Arsenal. Han har nu åkt till London för att genomföra sin läkarundersökning. Mittbacken har lämnat landslagssamlingen, det bekräftar Tysklands förbundskapten Joachim Löw.

- Per ringde mig igår kväll och informerade mig om detta. Jag meddelade spelarna att jag gett honom ledigt. Det finns ett erbjudande, säger Löw till Sky Sports.

Roma uppges vara på väg att värva Fernando Gago från Real Madrid.

- Gago vill till Roma, om de vill ha honom. Real är redo att låna ut honom med en köpoption nästa år på 6 miljoner euro. Spelaren har accepterat detta och nu är det upp till Roma, säger agenten Ernesto Bronzetti till Football-Italia.

---

16:00: Officiellt: Valencia har värvat Victor Ruiz från Napoli och Antonio Barragan från Real Valladolid, läs mer här.

Nu när Napoli sålt Ruiz letar man efter förstärkningar till försvaret. Enligt italiensk media ryktas det om Ignacio Fideleff i Newells Old Boys och Salvatore Bocchetti i Rubin Kazan. Framförallt den senare är aktuell.

- Jag kan bekräfta att vi pratar med Napoli, säger Bocchettis agent Andrea D´Amico till Radio CRC.

Juventus-anfallaren Amauri ryktas vara på väg till franska Marseille, enligt italienska tidningar.

Palermo kan sparka tränaren Stefano Pioli efter bara ett par månader, trots att Serie A inte har startat än. Presidenten Maurizio Zamparini är inte nöjd med hur laget ser ut på försäsongen.

- Det finns allvarliga problem och jag är väldigt oroad. Det har blivit värre och nu beror det inte bara på spelarna. Det har med spelarnas fysik och positioner på plan. Pioli? Ingen går säker, säger Zamparini, enligt Football-Italia.

Den tidigare Palermotränaren Delio Rossi utesluter en återkomst.

- Jag återvänder inte till Palermo, säger han till Radio Kiss Kiss.

---

15:25: Anzhi Makhachkala gjorde nyligen klart med anfallsstjärnan Samuel Eto´o från Inter. Nu vill man värva fler storspelare. Ryssarna uppges vilja köpa Nemanja Vidic från Manchester United. Anzhi är redo att betala 260 miljoner kronor för att få loss honom.

Manchester United kan låna ut Federico Macheda till Newcastle.

- Macheda återvänder inte till Italien. Manchester United kommer att låna ut honom till en Premier League-klubb, säger Machedas agent Giovanni Ba till calciomercato.com.

Skotska Celtic FC har köpt loss AIK-stjärnan Mohamed Bangura, läs mer här.

----

15:00: Klubbar som Queens Park Rangers och Tottenham var intresserade, men Liverpool ser ut att låna mittfältaren Joe Cole till franska Lille, skriver BBC.

Owen Hargreaves är på väg till Manchester City, läs mer här.

Officiellt: Ajax bekräftar att de har värvat målvakten Jesper Cillessen från NEC.

Tottenham och Fulham är några av klubbarna som visat intresse för Twentes Bryan Ruiz. Men Twentes ordförande Joop Munsterman säger till Sky Sports att han inte fått några konkreta bud.

Tottenham ser istället ut att värva Scott Parker från West Ham.

- Affären kommer troligtvis bli av även om vi desperat försöker få honom att stanna ,säger West Hams David Sullivan till London Evening Standard.

---

14:15Officiellt: Arsenal säljer Armand Traore till Queens Park Rangers. Försvararen, som förra säsongen var utlånad till Juventus, har skrivit på ett treårskontrakt. Båda klubbarna har bekräftat övergången på sina hemsidor.

---

14:00: Wolfsburg har länkats ihop med den tidigare landslagsstjärnan Michael Ballack. Något som nu hans agent nu dementerar. 34-åringen har tidigare spelat i bland annat Bayern München och Chelsea. Numera håller han till i Bayer Leverkusen.

- Ingen från Wolfsburg har kontaktat mig eller Michael, säger agenten Michael Becker till Wolfsburger Allegemeine Zeitung.

Manchester City har förlängt med 21-årige Ryan McGivern, uppger Sky Sports. Hans nya avtal gäller till 2013.

Tim Matavz var under det förra transferfönstret väldigt nära en flytt till Napoli. Nu är Groningen-anfallaren istället på väg till PSV Eindhoven. Det rapporterar Voetbal International idag.

---

13:30: Udinese har värvat "Rumäninens Messi", mittfältaren Gabriel Torje, som närmast kommer från Dinamo Bukarest. 22-åringen har skrivit på för fem år, enligt Udineses hemsida.

Milan försöker locka över Barcelonas ytterback Maxwell. Spansk media rapporterar att Milan redan har lagt ett bud. Milan kopplas även ihop med Palermos Federico Balzaretti.

Newcastle jagar en ny målvakt. Enligt Sky Sports är de nära att slutföra en övergång för Charltons Rob Elliot.

Aston Villa vill värva Alan Hutton från Tottenham. BBC uppger att klubben erbjudit 31 miljoner kronor.

Genoa har länge försökt köpa loss Alberto Gilardino från Fiorentina utan någon större framgång. De har nu gett upp och siktat in sig på Andrea Caracciolo, enligt italiensk media.

---

12:20: Chelsea värvade nyligen Ulises Davila. Nu lånas den unge mexikanaren ut till holländska Vitesse Arnhem. Holländarna bekräftar lånet på sin hemsida. Låneavtalet gäller i fem månader.

---

12:15: Wesley Sneijder säger att han stannar i Inter. Men ska man tro engelska tidningar försöker nu Arsenal värva holländaren. 

Arsenal är enligt BBC även i förhandlingar med mittbacken Per Mertesacker.

Juventus och Zenit St Petersburg är på väg att byta spelare. Leonardo Bonucci mot Bruno Alves, enligt Il Corriere dello Sport.

Villarreal är nära att värva Mallorcas Jonathan de Guzman. Hans agent bekräftar för Voetbal International att en affär är nära.

---

11:45: Enligt Sky Sports vill Stoke låna Chelseas nyförvärv Romelu Lukaku.

Både Inter och Arsenal har försökt att låna Lazios anfallare Mauro Zarate. Han blir dock kvar i Lazio.

- Det fanns lite intresse från Inter, men att låna ut honom var inget alternativ, säger Zarates agent, Giuseppe Bozzo, till La Gazzetta dello Sport.

- Det finns inga klubbar som är redo att betala 180 miljoner kronor för honom och med 99 procents chans stannar han i Lazio, fortsätter han.

Davide Santon är snart en Newcastlespelare. Han ska nu genomföra sin läkarundersökning, skriver Sky Sports.

---

11:40: Genoa har köpt hälften av rättigheterna till Inter-målvakten Emiliano Viviano.

- Jag har skrivit på för Genoa. Jag är nu delägd av klubbarna. Jag stannar i Inter till januari, sedan får jag se, säger Viviano, enligt Football-Italia.

---

11:30: Chelsea har lagt ett bud på Liverpools Raul Meireles, enligt Daily Mail. 82 miljoner kronor plus Yossi Benayoun räckte inte. Liverpool nobbade budet.

Lille visar intresse för Chelseas Salomon Kalou.

Mino Raiola, agent till bland annat Zlatan Ibrahimovic, medger att Manchester City försökt värva Mark van Bommel i sommar, skriver Voetbal International.

---

11:00: Flera klubbar i Italien har jagat David Trezeguet, men fransmannen är på väg till ett annat land. Både Gulf News och The National rapporterar att han kommer att skriva på för Baniyas SC i Förenade Arabemiraten inom 24 timmar.

Den förre AIK-mittfältaren Derek Boateng lämnade Getafe i sommar och skrev på för Dnipro Dnipropetrovsk. Nu kan han byta klubb igen. Fulham vill låna honom, skriver Daily Mail.

Aston Villa och Tottenham har gett sig in i jakten på den tidigare Manchester United-spelaren Owen Hargreaves, som fortfarande är kontraktslös, skriver Daily Mail.

Manchester City har försökt att bli av med Craig Bellamy, dock utan framgång. Han ser ut att stanna kvar i klubben.

Engelsk media uppger att Sevilla har hört sig för om Fulhams Clint Dempsey.

----

10:30: Sao Paulo vill inte släppa Juventus-jagade Rhodolfo.Sao Paulo har haft ett möte med 25-åringen och ser nu ut att behålla honom.

- Han gick med på att stanna i klubben, säger sportchefen Adalberto Baptista till klubbens hemsida.

Hamburgs Eljero Elia jagas av både Juventus och Galatasaray. Själv föredrar han en flytt till England.

- HSV och Juventus förhandlar. Galatasaray har också kontaktat HSV. Det finns två engelska klubbar som är intresserade. Spelaren föredrar en flytt till den ligan. Jag har bett de engelska klubbarna att snabbt nå en överenskommelse med HSV, säger Elias rådgivare Klaus Vink till De Telegraaf.

Simon Kjaer närmar sig Roma. Hans agent bekräftar för att en övergång är nära.

---

10:00: Arsenal jagar förstärkningar innan transferfönstret stänger på onsdag. Fenerbahces vänsterback Andre Santos kommer allt närmare Arsenal, skriver Sky Sports. 28-åringen uppges kosta cirka 60 miljoner kronor.

Arsenal har också försökt att värva eftertraktade Mario Götze i Borussia Dortmund. Men deras bud nobbades, skriver Goal.com.

Gary Cahill i Bolton är en annan spelare på Arsenals önskelista. Där får de nu konkurrens av rivalen Tottenham, som erbjuder cirka 82 miljoner samt Sebastian Bassong eller David Bentley. Bolton ska dock kräva 124 miljoner för att släppa försvararen, enligt Daily Mail.

Tottenham förbereder ett bud på Leandro Damiao, en 22-årig brasiliansk anfallare som spelar i Internacional. Enligt Goal kommer Tottenham att buda 170 miljoner kronor. Internacionals president har dock inte hört något från andra klubbar än och vill helst behålla spelaren.

Officiellt: Atletico Madrid lånar in anfallaren Pizzi från SC Braga året ut. Därefter ska spanjorerna ha en köpoption på cirka 140 miljoner kronor.

Lyon har kopplats ihop med Auxerres mittfältare Delvin Ndinga. Men Lyon-presidenten Jean-Michel Aulas förnekar att det blir någon övergång, enligt France Football.

Inter kan glömma Fiorentinas mittfältare Riccardo Montolivo. Spelarens agent berättar för Il Corriere dello Sport att det inte blir någon flytt till Milanoklubben.

Fotbolltransfers.com

[email protected]