Fotbolltransfers.com - Kristoffer Björklund klar för Assyriska
Foto: Bildbyrån

Kristoffer Björklund klar för Assyriska

Publicerad: 2010-03-29 18:22 Superettan

Assyriska fortsätter att värva tungt. Förre Hammarbymålvakten Kristoffer "Poppen" Björklund har skrivit på för klubben. Kontraktet sträcker sig till sista juni.

Assyriska FF ökar konkurrensen om målvaktsposten. Kristoffer Björklund har skrivit på fram till sista juni, skriver klubben på sin officiella hemsida.

- Assyriska FF fortsätter sin satsning och värvningen av Kristoffer "Poppen" Björklund är ett led i detta, säger huvudtränaren Rikard Norling till klubbens officiella hemsida.

Klubben har tidigare redan värvat Magnus Bahne från Halmstads BK. Det innebär att två ex-allsvenska målvakter slåss om platsen mellan stolparna.

Senast var Björklund i Hammarby IF men fick inte något förlängt kontrakt efter förra säsongen. Sedan dess har han letat efter en ny klubb.

- Förutom hans fotbollsmässiga kvalitéer är Kristoffer en färgstark person, både på och utanför plan. Med sin stora erfarenhet kommer han att bli en stor tillgång för oss, säger en nöjd Norling.

"Poppen" själv tror på Assyriskas satsning och ser framemot säsongen.

- Det känns jättebra att få vara med på Assyriskas resa tillbaka till Allsvenskan och satsningen med Rikard Norling i spetsen känns seriös och spännande, säger Björklund.

Fotbolltransfers.com värderar Kristoffer Björklund till 450 000 kronor.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus