Foto: David Klein/Bildbyrån

Berbatov: "Manchester United behöver någon som Mandzukic"

Publicerad: 2019-10-10 20:11 England

Manchester United är i behov av en till anfallare. Dimitar Berbatov menar att Mario Mandzukic vore det perfekta tillskottet.

Tidigare uppgifter har gjort gällande Juventus anfallare Mario Mandzukic, 33, flyttar till Manchester United i januari och att parterna redan har en överenskommelse.

Dimitar Berbatov, före detta anfallare i just United, resonerar kring klubbens nuvarande situation i truppen och råder dem att värva den kroatiske landslagsmannen.

– Januarifönstret kommer att bli svårt och på planen levererar inte Manchester United som ett lag. Det spelar ingen roll hur bra du är, Messi och Ronaldo kan gå dit och det hade haft svårigheter för att laget inte producerar. När du säljer två av dina anfallare (Romelu Lukaku och Alexis Sánchez) måste du åtminstone ta in en. Alla kan se att Manchester United behöver en backup, (Anthony) Martial är skadad och det finns ingen annan pålitlig målskytt, säger bulgaren enligt Daily Mail.

– De unga spelarna har talang men samtidigt behöver du någon som Mandzukic. Jag tycker att han är en väldigt bra spelare och han har aldrig spelat i England, men om han kommer tror jag att han direkt kan hitta rytmen i Premier League.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com