Fotbolltransfers.com - Napolis president: "Så mycket erbjöd jag för Icardi"
Foto: Daniele Mascolo/Bildbyrån

Napolis president: "Så mycket erbjöd jag för Icardi"

Publicerad: 2019-09-11 23:45 Italien

Aurelio De Laurentiis berättar om Napolis försök att värva Mauro Icardi och menar att han är nöjd med Arkadiusz Milik och Fernando Llorente.

Mauro Icardi, 26, har lämnat Inter för Paris Saint-Germain på lån med köpoption. Nu avslöjar Napoli hur mycket de erbjöd för att värva den argentinske anfallaren.

– Jag erbjöd Inter 60 miljoner euro plus bonusar, totalt 65 miljoner euro, medan jag föreslog Wanda Nara en bruttolön på omkring 12 miljoner euro för hennes man. Icardi är inte dum och kanske kände han att han behövde gå till en klubb som PSG för att komma upp på europeisk nivå igen, där han kan sticka ut enklare än i Napoli, säger presidenten Aurelio De Laurentiis till Corriere dello Sport.

Istället värvade Napoli spanske anfallaren Fernando Llorente, 34.

– Llorente var inte min idé, utan mer Ancelottis. Ingen hade vänt ryggen till en toppspelare som Icardi, men från första stund valde Ancelotti Llorente då han argumenterade för att vi redan hade bra täckning i anfallet och enbart behövde en mästare som spelar sista 30 minuterna av matcher, säger presidenten.

– Kort sagt, han kunde fungera med vår Milik. Vi får inte glömma att Milik, efter två säsonger på behandlingsbordet på grund av några allvarliga skador, under sin första riktiga säsong gjorde 20 mål utan straffar. Det innebär att han hade blivit skyttekung om han tagit straffar, fortsätter De Laurentiis.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com