Fotbolltransfers.com - Schwarzer: "De Gea har varit medelmåttig senaste halvåret"
Foto: Jason Cairnduff/Bildbyrån

Schwarzer: "De Gea har varit medelmåttig senaste halvåret"

Publicerad: 2019-09-11 10:31 England

Mark Schwarzer tror att Manchester United kan bestämma sig för att släppa David De Gea på grund av sin form senaste tiden.

Den ansedda tidningen The Guardian rapporterade i dagarna att David De Gea, 28, är väldigt nära en förlänga med Manchester United.

Den spanske landslagsmålvakten väntas få en ny lön på 290 000 pund i veckan,

De Gea, som placerats i Juventus och Paris Saint-Germain, sitter just nu på ett utgående kontrakt.

Den tidigare Chelsea-målvakten Mark Schwarzer tror att United kan dumpa De Gea eftersom han inte längre presterar på samma nivå som tidigare.

– De måste komma fram till ett beslut vid någon tidpunkt huruvida hans värde är detsamma som han begär. Det finns spekulationer om honom och sedan finns det faktum att han ändå kanske väljer att lämna. I slutändan kommer punkten där din historia och dina tidigare prestationer enbart tar dig så långt. Det handlar om nuet. Om du tittar på hans senaste sex månader har hans medelmåttiga prestationer inte varit någonstans nära vad de varit tidigare, säger han till Goal.com.

– Om du bryter ner det har många mål kommit från direkta misstag från De Gea. Förmodligen mer än under hela sex- eller sjuårsperioden innan. Det finns alltid en balans som spelare. Vad är ditt nuvarande värde? De senaste prestationerna kommer in i det. Kan han komma till den nivå han var på innan? En del av det är att vara konsekvent. Att vara konsekvent är inte ett ord jag skulle associera med David De Gea de senaste sex månaderna. Om inte mer, fortsätter Schwarzer.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com