Fotbolltransfers.com - Agenten kritiserar Fekir - avslöjar detaljerna om misslyckade flytten till Liverpool
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Agenten kritiserar Fekir - avslöjar detaljerna om misslyckade flytten till Liverpool

Publicerad: 2019-09-10 14:23 Övriga Europa

Nabil Fekir menade att många lögner spreds om hans uteblivna flytt till Liverpool. Nu ryter Real Betis-mittfältarens tidigare agent ifrån ännu en gång.

Nabil Fekir, 26, var detaljer från att skriva på för Liverpool sommaren 2018, men affären gick i stöpet och fransmannen blev kvar i Lyon ytterligare en säsong.

I somras stod det klart att mittfältsstjärnans karriär något oväntat fortsätter i Real Betis. Fekir själv har tidigare hävdat att han inte vet vad som ligger till grund för den misslyckade övergången.

Detta trots att hans tidigare agent Jean-Pierre Barnes förklarat att det hela rörde sig om Fekirs skadehistorik. Nu uttalar sig Barnes återigen om den omtalade situationen.

– Han måste lägga av med det här spelet och sluta ta folk för dårar. Alla vet vad som hände. Flytten till Liverpool blev aldrig av av två anledningar. Den första är hans knä, även om den engelska klubben var villig att jobba med detta, säger Bernes till L'Equipe.

– Den andra är framträdandet av en representant som bad om att förhandlingarna skulle återupptas och göras om helt och hållet. Mellan den här perioden och Liverpool medicinska undersökningen bestämde sig cheferna i Liverpool för att överge fallet, fortsätter han.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com