Fotbolltransfers.com - Michael Omoh kan lämna Örebro för Superettan
Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån

Michael Omoh kan lämna Örebro för Superettan

Publicerad: 2019-07-23 11:45 Allsvenskan

Örebros offensiva ytter Michael Omoh kan lämna för spel i Superettan. "Något är på gång", säger han till Nerikes Allehanda.

NA-sporten rapporterar att offensiva yttern Michael Omoh kan lämna allsvenska Örebro SK.

– Min agent har just berättat att något är på gång men han har inte hunnit prata om alla detaljer ännu. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte, säger Omoh till tidningen.

Mjällby AIF, toppklubb i Superettan, pekas ut som möjlig destination.

– Om det är något så kan det vara ett bra alternativ för mig. Mjällby är om jag kommer ihåg rätt trea eller fyra i superettan så det gör det bra. Troligen tror de att jag kan komma in och ge laget en boost. Och det jag behöver är speltid, säger han till NA-sporten.

UPPDATERING 17.05: Mjällbys tränare Milos Milojevic bekräftar för Kvällsposten att det finns ett intresse för Omoh, men betonar att ingenting är klart.

– Det är bara spekulationer just nu. Jag läste samma sak och tänkte ”goda nyheter”. Sedan fanns han (Omoh) inte med på min träning och jag blev besviken, skrattar han.

– Det är en bra spelare med bra erfarenhet som hade kunnat bli väldigt bra för oss. Men i nuläget är det som sagt långt ifrån klart, fortsätter tränaren.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com