Fotbolltransfers.com - Ince: "Bale borde gå till Liverpool - skulle passa in perfekt"
Foto: Kai Pfaffenbach/Bildbyrån

Ince: "Bale borde gå till Liverpool - skulle passa in perfekt"

Publicerad: 2019-07-22 22:49 Spanien

Real Madrid vill göra sig av med Gareth Bale. Nu uppmanar Paul Ince Liverpool att värva stjärnan.

Gareth Bale, 30, kommer lämna Real Madrid i sommar. I alla fall om Zinedine Zidane får som han vill.

Tränaren har tydligt aviserat att den walesiske landslagsstjärnan inte ingår i hans planer.

Bale har senaste dagarna kopplats ihop med klubbar som Inter, Tottenham, Bayern München, Jiangsu Suning och Beijing Guoan.

Paul Ince ser dock gärna att Bale hamna i engelska storklubben Liverpool.

– Min åsikt är att om Liverpool har råd med honom så borde han gå dit. Liverpools fronttrio har inte fått mycket vila inför säsongen, Mohamed Salah, Roberto Firmino och Sadio Mané har spelat hela sommaren. Bale kan spela till höger, vänster eller centralt, säger han till BBC Sport och fortsätter:

– Om jag tittade på ett lag om de har råd med honom så skulle det vara Liverpool. Han måste återuppfinna sig som spelare och spela fotboll vecka in, vecka ut. Han skulle behöva sänka lönen rejält. Det kan inte handla om pengar för Bale. Han måste gå till ett lag som kan vinna saker. Liverpool är Europamästare och de vill verkligen utmana om ligan igen. Vem annars kan ha råd med honom? Man City kanske, Man United och jag tror inte Tottenham skulle vara rätt klubb. Jag skulle vilja se honom i Liverpool. Han har fortfarande fyra eller fem år kvar. Jag tror han skulle passa in perfekt.

Sky Sports rapporterar samtidigt att Bale inte kommer lämna Real Madrid såvida inte någon klubb är redo att erbjuda honom en jättelön som gör honom till en av de bäst betalda i världen. 

Bales nuvarande lön ligger på 550 000 pund i veckan. 

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com