Fotbolltransfers.com - Klopp kommenterar sin framtid och öppnar för en stor värvning
Foto: phil Noble/Bildbyrån

Klopp kommenterar sin framtid och öppnar för en stor värvning

Publicerad: 2019-07-19 10:49 England

Liverpools manager Jürgen Klopp ger en uppdatering kring sin kontraktssituation och antyder att en stor värvning kan göras i sommar.

Jürgen Klopp har kontrakt till 2022. Liverpool har tidigare uttryckt sin önskan att förlänga med den tyske tränaren. Nu uttalar han sig om framtiden.

– Jag kommer inte lämna innan kontraktet löper ut. Det är min sida. Det är därför ett kontrakt är viktigt. Vi har tillräckligt med tid för att ta beslut om det. Det finns inget behov att göra det nu. Tre år är verkligen lite för tidigt att oroa sig. Det är bara ett kontrakt, säger Klopp till The Telegraph.

– Ägarna gillar det jag gör. Jag gillar det ägarna gör. Jag älskar laget, det är strålande. Melwood är sensationellt, fortsätter tysken.

Liverpool har i sommar värvat mittbacken Sepp van den Berg, 17, och har Fulhams ytter Harvey Elliott, 16, på ingång. Men Klopp antyder att även en stor värvning kan göras i sommar.

– Jag är nöjd med laget, vi är verkligen nöjda. Vi får se om vi kanske hittar en position, om vi hittar något för det, men det finns ingen riktig press eftersom det inte handlar om att värva en spelare. Vi har lösningar för alla situationer, säger Klopp.

– Folk vill ha världsklass här och killen på bänken måste också vara världsklass. Det är inte så enkelt. Men vi jobbar självklart på det, fortsätter han.

Philippe Coutinho och Nicolas Pépé är två spelare som starkt kopplas ihop med Liverpool.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com