Fotbolltransfers.com - Raiola om De Ligts klubbval - och Pogbas framtid
Foto: Bildbyrån

Raiola om De Ligts klubbval - och Pogbas framtid

Publicerad: 2019-07-17 14:04 England

Matthijs de Ligt lämnar Ajax för att inom kort skriva på för Juventus. Näst på tur i Mino Raiolas stall är Manchester Uniteds Paul Pogba.

Matthijs de Ligt, 19, landade i Turin under tisdagskvällen och mittbacken väntas genomgå den obligatoriska läkarundersökningen inom kort.

Agenten Mino Raiola förklarar nu varför valet föll på just Juventus.

– Ni skrev så mycket skitsnack. Det är inte en fråga om vilka som ville ha honom mest, utan att Juve är det bästa laget för honom. För en försvarare är det viktigt att komma till Italien. Om du vill bli bäst i världen är det ett nödvändigt steg, säger Raiola enligt Goal.com.

– Det är alltid stort att spela bredvid stora mästare som (Leonardo) Bonucci. Om Ronaldo bad honom att komma till Juve, det får du fråga honom om. Jag vet inte. Beslutet att gå till Juventus var ett genomtänkt sådant. Det gjordes inte på en dag. Det var en lång process.

Raiola kommenterar även Manchester United-stjärnan Paul Pogbas framtid. Både agenten och mittfältaren har tidigare uttryckt att planen är att lämna Old Trafford i sommar.

– Fortfarande ingenting. Stanna i Manchester United? Jag lever mitt liv från dag till dag, vi får se vad som hände. Slutet på den här berättelsen har inte skrivits ännu. Vi är här i dag, men jag vet inget om morgondagen, säger agenten.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com