Fotbolltransfers.com - Ramsey: "Du kan inte tacka nej till en sådan möjlighet"
Foto: Juventus/Bildbyrån

Ramsey: "Du kan inte tacka nej till en sådan möjlighet"

Publicerad: 2019-07-15 16:54 Italien

Aaron Ramsey lämnade Premier League och Arsenal för de italienska mästarna. Nu har mittfältaren presenterats av Juventus.

Aaron Ramsey, 28, gick skilda vägar med Arsenal i samband med att hans kontrakt löpte ut. Ny klubbadress blev italienska mästarna Juventus.

 Nu har den walesiske mittfältaren presenteras av klubben från Turin. Ramsey hade flera erbjudanden att ta ställning till, men Juventus lockade allra mest.

– Så fort jag fick reda på att Juve var ute efter mig fanns det inga tvivel på vilka jag skulle gå till. Du kan inte tacka nej till en sådan möjlighet. Jag är så glad över att vara här och vara en del av den här enorma klubben. Förhoppningsvis kan jag vara del av en ny historia som vi skriver tillsammans. Jag ser fram emot den utmaningen, säger han på presskonferensen enligt Sky Sports.

– Ja, det fanns andra klubbar men det här var den rätta för mig. Det är en stor klubb, en av de största i världen. Att få chansen att komma hit och spela på toppnivå är en dröm. Det är en utmaning att komma hit och uppleva ett nytt sätt att leva på och en annan kultur. Jag kommer att omfamna det och förhoppningsvis går allt bra här. Jag vet att det kommer bli svårt men jag har förberett mig, fortsätter han.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com