Fotbolltransfers.com - Västerås SK på jakt efter nyförvärv - går inte vidare med Akpoveta
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Västerås SK på jakt efter nyförvärv - går inte vidare med Akpoveta

Publicerad: 2019-07-15 16:47 Superettan

Västerås SK kommer inte värva provspelande Oke Akpoveta. Klubben jobbar dock på andra värvningar.

Ado Sadzak, sportsligt ansvarig i Västerås SK, berättar för VLT att han jobbar för fullt med att förstärka truppen.

– Det är klart att vi har några grejer på gång. Vi har olika spår som vi jobbar med, men namnen på spelarna vill jag inte avslöja. Det jag kan säga är att om ska vi ta in en spelare nu så måste det vara någon som kan kliva in och göra skillnad direkt. Och om vi plockar in någon kan det samtidigt bli aktuellt att låna ut någon spelare, säger han till VLT. 

– Vi gör mycket av det här arbetet i det dolda. Det är ingen enkel grej. Man måste se till att det inte stör spelarna eller tränarna, fortsätter Sadzak.

VSK har testat anfallaren Oke Akpoveta och backen Claus Royo på sistone. Det blir inget med den förstnämnde, men den andre är inte utesluten.

– Jag har pratat med Oke och hans agent och meddelat att vi inte kommer gå vidare med honom. Det är en duktig spelare och han gjorde det bra under provspelet, men han spetsar inte till den nuvarande truppen. Kvalitetsmässigt så skulle det inte bli någon skillnad om vi plockar in honom i laget. Angående Claus Royo så pågår det fortfarande samtal. Vi får se vad det leder till, säger Sadzak till VLT.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com