Fotbolltransfers.com - Hosam Aiesh: "Har funnits bud som Östersund tackat nej till"
Foto: Niklas Larsson/Bildbyrån

Hosam Aiesh: "Har funnits bud som Östersund tackat nej till"

Publicerad: 2019-07-15 14:38 Allsvenskan

Hosam Aiesh kopplas ihop med flera utländska klubbar. Nu medger han att Östersunds FK nobbat bud.

Hosam Aiesh har tidigare kopplats ihop med Leeds United, Nottingham Forest, Reading, Middlesbrough, Rostov, Amiens och Basel.

Nu berättar 24-åringen för Fotbollskanalen att Östersunds FK redan mottagit bud på honom och att det kan bli en flytt i sommar.

– Det är samma läge. Det har till och med funnits bud som Östersund tackat nej till. Det har kommit in, och det finns fortfarande väldigt stort intresse. Det har varit mycket man har haft i huvudet, om jag ska gå eller inte ska gå. Östersund har fått ett bra bud också, med bra pengar, så det ser ganska ljust ut. Fortsätter jag att spela som jag spelat så tror jag verkligen att jag kan få en bra flytt och hjälpa Östersund ekonomiskt. Man vill alltid hjälpa en klubb som ligger en varmt om hjärtat. Mitt mål är att bli såld för bra pengar så att Östersund får dem och jag får en bra flytt, säger Aiesh till sajten.

En av klubbarna som jagat Aiesh är från MLS.

– En av dem var en bra MLS-klubb där jag faktiskt tackade nej till ett väldigt bra kontrakt. Jag hade fått näst bäst lön (över 600 000 dollar per år) av svenskarna i ligan efter Zlatan. Det var en bra lön, det var det. Men det kanske är något annat jag vill ha just nu med tanke på min ålder och så där, säger han till Fotbollskanalen.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com