Fotbolltransfers.com - Barcelona svarar Atletico om Griezmann: "Det finns inga bevis"
Foto: Albert Gea/Bildbyrån

Barcelona svarar Atletico om Griezmann: "Det finns inga bevis"

Publicerad: 2019-07-14 22:26 Spanien

Barcelonas president Josep Maria Bartomeu betonar att de inte gjort något fel i värvningen av Antoine Griezmann.

Barcelona presenterade Antoine Griezmann, 28, på fredagen efter att ha aktivierat hans utköpsklausul på 120 miljoner euro.

Atletico Madrid ämnar dock att driva ärendet till Fifa eftersom de anser att Barça och Griezmann var överens innan klausulen sjönk från 200 till 120 miljoner euro.

Atleticos president Enrique Cerezo har uttryckt att de har bevis för sitt påstående. Något som nu tillbakavisas av Barça.

– Jag har pratat med (Atletico). Det finns inga bevis för något eftersom det inte finns några bevis för något, säger presidenten Josep Maria Bartomeu i sambans med dagens presentation av Griezmann enligt Goal.com och fortsätter:

– Jag förstår att alla försvarar sina intressen och jag har talat med Cerezo, men jag ser inte att saken kan utvecklas positivt för dem. Det finns inget. Vi kontaktade Griezmann efter att han gjorde videon där han sa adjö till fansen, det fanns ingenting i mars.

Bartomeu kommenterar också värvningen av Griezmann.

– Vad jag vill är att vi har de bästa spelarna. Vi har ett konkurrenskraftigt lag där det finns en stor grupp av spelare som redan har vunnit mycket, säger presidenten.

– Nu har vi hämtat Griezmann vid rätt tidpunkt . Vi kommer inte sluta försöka förbättra vårt lag, fortsätter han.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com