Fotbolltransfers.com - Orovic förlänger gärna: "Jag är en blåst människa som älskar GAIS"
Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Orovic förlänger gärna: "Jag är en blåst människa som älskar GAIS"

Publicerad: 2019-07-14 13:40 Superettan

GAIS tränare Bosko Orovic har fått motta kritik från de egna fansen. Men han har inga planer på att lämna.

Bosko Orovic, 47, sitter på ett utgående kontrakt med GAIS. Delar av fansen har kritiserat tränaren. Men han bryr sig inte.

– De har rätt till sin åsikt, men jag bryr mig inte så mycket faktiskt. När de säger "avgå" till mig är det ungefär som att jag vill förlänga med fem år!, säger Orovic till Göteborgs-Posten.

Jonas Östergaard, fotbollsansvarig, betonar att tränarstaben har styrelsen förtroende. Han utesluter inte att Orovic och hans assistent Patrik Ingelsten blir kvar till nästa säsong.

– Ja, det finns inget annat beslutat. Men vi kommer att ta ställning till det. Vi har inte avgjort frågan, varken på det ena eller andra sättet. Det är det som ska göras under den närmsta månaden, en och en halv månad. Då ska vi bestämma hur det ska se ut, säger Östergaard till GP.

Orovic själv är öppen för att förlänga med GAIS.

– Jag vet inte. Jag måste få att jag känner att det finns något att jobba med. Samtidigt älskar man ju Gais! Jag är en blåst människa som älskar Gais – mer än vad jag älskar mig själv som min fru säger. Och jag trivs här. Jag har inga problem med att förlänga, att vara här. Jag älskar Gais, så är det, säger han till GP.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com