Fotbolltransfers.com - Coutinhos agent kräver svar från Barcelona: "Ett faktum att..."
Foto: Rodolfo Buhrer/Bildbyrån

Coutinhos agent kräver svar från Barcelona: "Ett faktum att..."

Publicerad: 2019-07-13 20:34 Spanien

Philippe Coutinho fortsätter kopplas ihop med en flytt. Nu kräver agenten uppriktiga besked från Barcelona.

Barcelona presenterade Antoine Griezmann, 28, i går. Nu fortsätter klubben jaga Neymar, 27, som vill lämna Paris Saint-Germain.

De två kostsamma operationerna har satt igång spekulationer om att bland annat Philippe Coutinho, 27, kommer säljas.

Tyska Sport-Bild har uppgett att Barcelona erbjudit PSG möjligheten att få bland annat Coutinho i utbyte mot Neymar.

Coutinhos agent Kia Joorabchian betonar återigen att Barcelonas president Josep Maria Bartomeus budskap varit att playmakern inte är till salu. Men han är rädd för att det inte är sanningen.

– Jag kommer inte tillåta folk prata om Philippe och dra ner honom eftersom vi inte sagt något i ett och ett halvt år. Jag tillåter dem inte göra det och vi alla i Philippes stall kommer inte tillåta det hända då Barcelona sagt till oss att han stannar, säger han till The Telegraph och fortsätter:

– Presidenten var tydlig: han har ingen intention att sälja spelaren, till någon klubb. Utifrån det, och av respekt för Barcelonas beslut att behålla honom, har vi valt att inte titta på marknaden för vår spelare och vi har inte erbjudit spelaren till andra klubbar. Men har fått veta, och det är ett faktum, att Andre Cury (jobbar för Barça) säger helt andra saker. Andre Cury pushar för att Coutinho ska inkluderas i affären för Neymar.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda