Fotbolltransfers.com - Barcelona kan erbjuda Coutinho i deal om Neymar - trots allt?
Foto: Bildbyrån

Barcelona kan erbjuda Coutinho i deal om Neymar - trots allt?

Publicerad: 2019-07-11 14:18 Spanien

Agenten har bekräftat att Barcelona inte vill sälja Philippe Coutinho. Nu kommer uppgifter om att han ändå kan ingå i en affär med Paris Saint-Germain om Neymar.

Neymar, 27, dök inte upp när Paris Saint-Germain drog igång försäsongen och kort därefter gick sportchefen Leonardo ut och bekräftade att anfallsstjärnan är aktuell för en försäljning.

Real Madrid och Barcelona pekas ut som potentiella destinationer, men brassen ska föredra en återkomst i Katalonien.

Enligt tidningen Mundo Deportivo kan Barça komma att använda Philippe Coutinho, 27, som motvikt i en Neymar-affär, trots att den tidigare Liverpool-spelarens agent förklarat att klubben vill behålla honom.

En återkomst i den engelska storklubben är inte helt utesluten, menar tidningen, som skriver att Liverpool håller ett öga på Coutinhos situation.

Coutinhos framtid i Barça skulle försvåras ytterligare vid en eventuell dubbelvärvning av PSG-stjärnan och Antoine Griezmann, 28, från Atlético Madrid, menar tidningen.

Fransmannen har länge varit aktuell för Barcelona och enligt den senaste tidens rapporter tyder det mesta på att det blir en flytt till Katalonien i sommar.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com