Fotbolltransfers.com - Puyol uttalar sig om Griezmann och Neymar
Foto: Carl Recine/Bildbyrån

Puyol uttalar sig om Griezmann och Neymar

Publicerad: 2019-07-09 11:30 Spanien

Antoine Griezmann och Neymar jagas av Barcelona. Ikonen Carles Puyol ser gärna att duon ansluter.

Antoine Griezmann, 28, nobbade Barcelona förra sommaren och förlängde sitt kontrakt med Atletico Madrid.

Nu vill den franske landslagsstjärnan ansluta till Barcelona och förhandlingar pågår. Delar av fansen är dock emot värvningen.

Barcelonas tidigare lagkapten Carles Puyol är dock övertygad om att fansen i slutändan kommer vara positiva till Griezmann.

– Först måste han komma och om han kommer så kommer fansen vara med honom, som de är med alla Barcelona-spelare, men först måste han komma, säger Puyol enligt Marca och fortsätter:

– Stora spelare är kompatibla, men man måste hitta en balans. Säsongen är väldigt lång, det kommer skador och många tävlingar, så ju bättre trupp du har desto enklare kommer resultaten.

Neymar, 27, vill lämna Paris Saint-Germain och hoppas återvända till Barcelona. Puyol välkomnar även den värvningen, trots sättet anfallaren lämnade för två år sedan.

– I slutändan måste du värdera nuet, inte så mycket det som varit. Om spelaren är på marknaden och du behöver honom, behöver du inte tänka på vad som hände för några år sedan, säger Puyol.

– Neymar är en fantastisk spelare som kan göra skillnad. Han har inte kunnat spela sin bästa fotboll (i PSG) på grund av skador, men han har fortfarande mycket att ge till fotbollen, fortsätter han.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com