Fotbolltransfers.com - AIK ger lägesuppdatering inför transferfönstret
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

AIK ger lägesuppdatering inför transferfönstret

Publicerad: 2019-06-24 16:44 Allsvenskan

AIK:s sportchef Björn Wesström har en del att stå i den här sommaren. Nu berättar om han hur läget ser ut inte transferfönstret.

Nabil Bahoui, 28, och FC Köpenhamns mittback Sotirios Papagiannopoulos, 28, är två namn som är aktuella för AIK, har sportchefen Björn Wesström bekräftat.

En som gjort sitt i AIK är Daniel Sundgren, 28, och för Fotbollskanalen förklarar sportchefen Björn Wesström att det inte är säkert att högerbacken ersätts av en värvning.

– Svårt att svara på. Vi har alternativ som vi känner att vi vill utreda innan vi fattar ett beslut om någon ny spelare in. Dels Rashidi, dels ”Robban” Lundström (som varit korsbandsskadad men nu är tillbaka) och dels tror vi att en sådan som Daniel Granli kan spela i en sådan position. Det är tre spelare vi vill kolla på innan vi gör något annat,

Vidare berättar sportchefen att Anton Salétros, 23, och Jack Lahne, 17, återvänder till sina respektive klubbar, Rostov och Amiens, när avtalen löper ut.

Sedan är Nicolás Stefanelli, 24, tillbaka i klubben efter att ha varit utlånad till cypriotiska Anorthosis Famagusta och den argentinske anfallaren ser ut att bli kvar.

– I nuläget blir han (kvar) här hos oss, det är så det ser ut, säger Wesström om argentinaren.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com