Fotbolltransfers.com - Sky: Juventus vill värva Pogba och Chiesa
Foto: Hannah McKay/Bildbyrån

Sky: Juventus vill värva Pogba och Chiesa

Publicerad: 2019-06-16 20:02 Italien

Maurizio Sarri har skrivit på för tre år med Juventus. Då vill klubben förse tränaren med stjärnduon, enligt uppgifter.

Under söndagen stod det klart att Maurizio Sarri lämnar Chelsea efter en säsong för att återvända till Serie A, där han har skrivit på för tre år med Juventus.

Enligt Sky Sport Italia är sportchefen Fabio Paratici i full färd med att plocka in två namnstarka spelare till Turin i sommar.

Uppgifterna gör gällande att klubben vill förse Sarri med Paul Pogba, 26, och Federico Chiesa, 21, från Manchester United respektive Fiorentina.

Pogba har uttryckt att det "kan vara dags för en ny utmaning" och det har länge spekulerats om en återkomst i Juve, även om det sägs att fransmannen själv föredrar Real Madrid.

Enligt tidningen Evening Standard har dock United inga planer på att låta Pogba lämna i sommar och kommer alltså att nobba eventuella anbud.

Chiesa å sin sida har tidigare rapporterats vara överens med Juventus, men tidigare ägarfamiljen Della Valle har förklarat att Rocco Commisso, som nyligen köpte Fiorentina, lovat att behålla anfallaren.

Dessutom uppger Sky att Miralem Pjanic, 29, kan komma att bestämma sig för att stanna i Juventus nu när det står klart att Sarri har skrivit på.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com