Fotbolltransfers.com - Buffon: "Rabiot är en mix av Pogba, Vidal och Marchisio"
Foto: Bildbyrån

Buffon: "Rabiot är en mix av Pogba, Vidal och Marchisio"

Publicerad: 2019-06-16 19:11 Italien

Adrien Rabiot har bekräftat att han kan skriva på för Juventus i sommar. Nu hyllas mittfältaren av målvaktsveteranen Gianluigi Buffon.

Adrien Rabiot sitter på ett utgående kontrakt med Paris Saint-Germain och det mesta talar för att han gör ett klubbyte i sommar.

Den 24-årige mittfältaren bekräftade nyligen att han har varit i kontakt med Juventus. Tidigare PSG-lagkamraten, tillika Juve-ikonen, Gianluigi Buffon menar att Rabiot vore en ypperlig värvning.

– Han är en fantastisk mix, han har Pogbas styrka, som är som en garderob, har Vidals personlighet och potentiellt Marchisios dynamik, säger italienaren i en intervju med Corriere dello Sport.

– Han är otroligt, extremt stark. Han behöver förbättra sin tajming när han närmar sig motståndarens straffområde, men han kan bli en spelarae med tio mål per säsong. Han är också en bra kille och en otrolig lagkamrat, fortsätter han.

Buffon förklarar att han själv överväger att ta ett sabbatsår från fotbollen.

– Jag har fått några bra erbjudanden, men om jag inte har rätt motivation kan jag bestämma mig för att ta ett år för mig själv.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com