Fotbolltransfers.com - Nygren kan ha gjort sista matchen: "Magkänslan får avgöra"
Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Nygren kan ha gjort sista matchen: "Magkänslan får avgöra"

Publicerad: 2019-06-02 10:47 Allsvenskan

IFK Göteborg förlorade hemma mot Örebro SK i går. Nu är risken stor att jättetalangen Benjamin Nygren lämnar.

Benjamin Nygren, 17, bekräftade i dagarna att han ska resa ner till Belgien för att besöka Genk, men var tydlig med att det inte innebär att en affär är klar.

Göteborgs-Posten har tidigare rapporterat att IFK Göteborg och Genk är överens om en övergång. Nu är det upp till anfallstalangen.

I en intervju med Sportbladet betonar Nygren att han ännu inte bestämt sig.

– Jag vill det som är bäst för min utveckling och det är en fråga som är helt omöjlig att svara på. Då får jag gå på magkänslan. Det är det jag kommer göra, säger 17-åringen till tidningen.

Nygren förklarar vad det är han tittar på.

– Allting. Klubben, staden, de som jobbar där – sportchefen, tränaren – hur det ser ut i deras trupp. Sedan tar jag ett beslut därifrån. Jag har inte läst på så mycket om klubben (Genk) eftersom jag har velat fokusera på Blåvitt, säger han till Sportbladet.

IFK-tränaren Poya Asbaghi har bara gott att säga om Nygren.

– Han har inlett en fantastisk resa. Det är klart att det finns en coachsida av mig som hoppas att den fortsätter här, man vet aldrig. Det har varit fantastisk kul att följa honom, från juniorerna till att han blev uppflyttad i A-laget, till första träningarna, till första inhoppet, till sin första matchen från start, sitt första mål… Det är få förunnat att kunna se hela den processen och det fina med att ta fram egna talanger, säger han till Sportbladet.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com