Fotbolltransfers.com - Tesfaldet Tekie återvänder till Gent: "Jag ska visa dem"
Foto: Tobias Nykänen/Bildbyrån

Tesfaldet Tekie återvänder till Gent: "Jag ska visa dem"

Publicerad: 2019-05-25 11:55 Allsvenskan

Tesfaldet Tekie blir inte kvar i Östersunds FK. I sommar återvänder mittfältaren till belgiska Gent för att en plats där.

Tesfaldet Tekie, 21, lämnade IFK Norrköping i slutet av 2017. Mittfältaren skrev på för belgiska Gent, men speltiden uteblev och drygt ett år senare lånades han ut till Östersunds FK.

I juli återvänder han till Belgien och för Fotbollskanalen berättar Tekie att han är redo.

– Jag kom hit på ett lån över ett och halvt år. Tanken var att jag skulle få spela så många matcher som möjligt och utvecklas. Det känner jag att jag har gjort. Jag känner att jag fått ut exakt det jag ville av den här utlåningen. Jag känner att jag är i bra form och ska tillbaka till Belgien i juli och vara med där under försäsongen. Jag ska göra så gott jag kan och sedan får vi se vad som händer, säger han till sajten.

– När jag kom dit var jag inte lika vältränad som jag är nu. Jag kom från en lång semester och det var lite svårt att komma in i det. Nu är jag igång och jag ska visa dem hur bra jag blivit. De lånade ut mig och förlängde mitt kontrakt med ett år och där visade de att de tror på mig och vill satsa på mig när jag kommer tillbaka, fortsätter Tekie.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com