Fotbolltransfers.com - Kjartansson: "Jag vill spela i de stora ligorna, men..."
Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Kjartansson: "Jag vill spela i de stora ligorna, men..."

Publicerad: 2019-05-24 12:36 Allsvenskan

Hammarbys anfallare Vidar Örn Kjartansson talar ut om framtiden då hans låneavtal snart löper ut.

Vidar Örn Kjartansson, 29, är inlånad från ryska Rostov fram till 15 juli. Hammarby IF har tidigare uttryckt en önskan att köpa loss islänningen.

I en intervju med Fotboll Sthlm kommenterar anfallaren sin framtid och öppnar för en fortsättning i Bajen.

– Jag vill spela i de stora ligorna. Men det känns bra i Sverige också, jag vill spela i Hammarby. Jag kommer åtminstone inte återvända till Ryssland, det är ganska klart. Jag vill verkligen inte dit just nu. Allt kan hända, vi får se helt enkelt. Det är en tuff situation med transfersummor och jag tror inte att det är enkelt att förhandla med ryssarna. Det är Rostov som har kontroll över situationen. Men det känns bra i Hammarby, säger Kjartansson till sajten.

Kjartansson medger att det blir konstigt att lämna Hammarby mitt i säsongen.

– Jo, absolut. Och jag hade heller ingen försäsong med laget utan hoppade bara rakt in i ligan. Det var lite konstigt. Jag är glad över att det inte tog så lång tid att anpassa mig till laget. Det brukar annars ta lite längre tid för mig att lära känna lagkamraterna och sånt. Det är en märklig situation att komma hit och spela i tre, fyra månader och spela en halvsäsong. Det är nytt för mig men det är också en bra erfarenhet. Men om vi ligger bra till i tabellen när lånet går ut så kommer det att bli svårt för mig att lämna, säger han till Fotboll Sthlm.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com