Fotbolltransfers.com - Wright: "De är mina drömvärvningar till Arsenal"
Foto: Andrew Yates/Bildbyrån

Wright: "De är mina drömvärvningar till Arsenal"

Publicerad: 2019-05-22 15:43 England

Arsenals tidigare stjärna Ian Wright har identifierat tre spelare som han gärna ser Unai Emery värva i sommar.

Hakim Ziyech, William Saliba, Neto, Cengiz Ünder, Mario Hermoso och Kostas Manolas är några av spelarna som kopplas ihop med Arsenal.

Men det är andra spelare som Ian Wright gärna ser värvas inför nästa säsong. Arsenal-ikonen pekar ut tre spelare han anser skulle passa in.

– Någon som Ben Chilwell (Leicester). Han är sortens vänsterback som blir bättre för varje match. Han är engelsk landslagsman nu. Någon jag är säker på kommer vara eftertraktad, säger han till Daily Mirror och fortsätter:

– Sedan finns det Youri Tielemans. Han kom från Monaco. Han är på lån i Leicester City och han är en som, han kopplas visserligen ihop med många klubbar, man gärna vill ha. Och Nicolas Pépé i Lille. Den sortens ytter med hans intensitet, snabbhet och förmåga. Det är den typen av spelare som definitivt skulle förbättra alla lag, om jag är helt ärlig. Och de är i en ålder som innebär att de kommer vara där i flera år. Så det är drömlistan om jag ska vara helt ärlig.

Wright är också övertygad om att flera spelare kommer lämna Arsenal.

– Vi vet att några spelare kommer flytta. Spelare som Danny Welbeck, David Ospina, Mohamed Elneny, Carl Jenkinson, Stephan Lichtsteiner. Sådana spelare lämnar, säger han.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com