Fotbolltransfers.com - Pontus Jansson talar ut om framtiden - och möjlig MFF-comeback
Foto: Ivan Alvarado/Bildbyrån

Pontus Jansson talar ut om framtiden - och möjlig MFF-comeback

Publicerad: 2019-05-22 14:41 Utlandsproffs

Leeds Uniteds svenske landslagsback Pontus Jansson kommenterar framtiden efter missade Premier League-avancemanget.

Pontus Jansson, 28, är hemma i Malmö och ska träna med sin gamla klubb inför kommande landslagssamling.

Mittbackens klubb Leeds United förlorade nyligen mot Derby County i kvalet till Premier League.

– Fortfarande segt. Grämer mig som fan fortfarande. Har pratat om det nu ett par kvällar där hemma med familj och vänner och sånt. Man blir bara surare för varje dag. Alla vänner som hade bokat flyg till London... Det är helt overkligt, säger Jansson till Fotbollskanalen

– Jag var fly förbannad efter matchen, framför allt när man inte kan påverka. Spelat varje match hela året, sedan kommer ett sånt piss när man inte kan spela och påverka. Det var tufft. Det gör det ännu värre, fortsätter han.

Hur framtiden ser ut nu är oklart.

– Vi får se vad som händer. Jag trivs fantastiskt bra, det är bara det att det hade varit kul att spela i Premier League. Så som vi missade nu, med truppen vi har... Jag har tre år kvar, det är bara dumt att prata om något annat. Vi förtjänade att gå upp om du frågar mig, säger Jansson till Fotbollskanalen.

28-åringen kommenterar slutligen när han kan tänka sig att återvända till Malmö FF.

– Nu är det dumt läge. Jag känner mig bra och pigg.  Men det kommer närmare, med barn och familj och alla kommer vara rotade här sen. En dag kommer man vända hem. Det känns närmare och närmare. Det gör det. Sedan har jag inte riktigt den känslan än, jag går inte hundra procent (på träningarna i Malmö), jag är mest här för att hålla igång, säger Jansson till Fotbollskanalen.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com