Fotbolltransfers.com - Zetterberg kommenterar Isak och Kiese Thelin
Foto: Marcel van Dorst/Bildbyrån

Zetterberg kommenterar Isak och Kiese Thelin

Publicerad: 2019-05-20 11:31 Utlandsproffs

Pär Zetterberg, som numera jobbar för Anderlecht, kommenterar Alexander Isak och Isaac Kiese Thelin.

Isaac Kiese Thelin är just nu utlånad från Anderlecht till Bayer Leverkusen. Tidigare uppgifter har gjort gällande att den tyska klubben inte vill köpa loss anfallaren.

Pär Zetterberg, som numera jobbar för Anderlecht, kommenterar nu situationen kring Kiese Thelin.

– När hans kontrakt går ut i Leverkusen kommer han tillbaka hit, men sedan får vi se i sommar hur hans situation ser ut. Han har inte spelat så mycket i Leverkusen, men det kan vara att han både stannar kvar och att han lämnar. Vi får se hur det ser ut i vår situation med anfallsbiten och så vidare. Det är inget definitivt beslut som är taget i hans fall och han har fortfarande ett kontrakt, säger han till Fotbollskanalen.

Det har även ryktats om att Anderlecht jagar Alexander Isak, som under våren varit utlånad från Borussia Dortmund ill Willem II.

– Det ryktas alltid och vi var intresserade av honom i vintras innan han gick till Willem II. Nu pratas det dock om 90 miljoner kronor och det är väldigt mycket pengar. Det är kanske inte det för de världsledande klubbarna, man jag kan inte tänka mig att vi kommer att ge den summan pengar. Men han är absolut en spelare som man hade tagit med båda händerna om vi hade haft möjlighet att få hit honom. För tillfället finns det dock inte den ekonomin att kunna göra ett inköp för de summorna, säger Zetterberg till Fotbollskanalen.

Zetterberg vet inte om Anderlecht ställt en förfrågan om Isak.

– Jag har inte pratat med dem, då det inte är min uppgift. Men jag vet inte om de (övriga i Anderlechts ledning) har gjort det, men jag har inte hört något om det, så då har det nog inte skett heller. Vi får se hur det ser ut. Nu har vi en ny tränare på plats som kommer att abreta framöver och sätta sig in i den situationen, säger han till Fotbollskanalen.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com