Fotbolltransfers.com - Cavani och Meunier vill stanna i PSG - men framtiden är osäker
Foto: Pascal Rossignol/Bildbyrån

Cavani och Meunier vill stanna i PSG - men framtiden är osäker

Publicerad: 2019-05-19 20:22 Övriga Europa

Thomas Meunier och Edinson Cavani planerar att stanna i Paris Saint-Germain, men menar att deras framtid hänger på klubben.

Edinson Cavani, 32, värvades till Paris Saint-Germain inför säsongen 2013/2014, dit han kom från Napoli, men den senaste tiden har det ryktats om en återkomst i den italienska toppklubben.

Anfallaren kontrakt sträcker sig över nästa säsong och han hoppas kunna stanna kontraktstiden.

– Det är nödvändigt att respektera mitt kontrakt. Jag vill avsluta mitt kontrakt här. Vi får se efter säsongen. Jag vill stanna här. Jag gillar klubben, staden och mitt liv här, säger uruguayanen enligt Goal.com och fortsätter:

– Men i fotboll är det inte bara upp till en själv. Styrelsen finns också där. Men jag vill stanna här till slutet av mitt kontrakt.

Högerbacken Thomas Meunier är ytterligare en PSG-spelare som omgärdas av flyttrykten. Juventus, Arsenal och United är några av klubbarna som kopplas ihop med belgaren.

27-åringen själv vill stanna, men menar att det är ett beslut som ligger i ledningens händer.

– Ingenting är klart. Folk pratar fortfarande. Jag har ett år kvar på mitt kontrakt. Klubben vet vad jag vill, jag vill stanna. De kanske vill göra förändringar i laget, förklarar Meunier.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com