Fotbolltransfers.com - Milan kan göra stora förändringar på mittfältsfronten
Foto: Bildbyrån

Milan kan göra stora förändringar på mittfältsfronten

Publicerad: 2019-05-18 12:15 Italien

Merparten av Milans mittfältsspelare kan lämna till sommaren. Det gäller även nyckelspelarna Tiemoue Bakayoko och Franck Kessié, enligt uppgifter.

Det är Gazzetta dello Sport som skriver att Milan kan göra stora förändringar på mittfältet inför den kommande säsongen.

Tidningen menar att Tiemoue Bakayoko trots en positiv säsong kan komma att återvända till Chelsea, då ledningen anser att utköpsklausulen på 35 miljoner euro är för hög.

Dessutom hänger Lucas Biglias och Franck Kessiés vara eller icke vara i Milan på hur det går i jakten på en Champions League-plats.

Går man miste om Champions League-spel kan Milan överväga att sälja duon. José Mauri, Andrea Bertolacci och Riccardo Montolivo väntas dock lämna.

Den enda som sitter säkert bland mittfältarna är januarivärvningen Lucas Paquetá, som under gårdagen blev klar för den brasilianska landslagstruppen som ska medverka i Copa America i sommar.

Samtidigt uppger Corriere della Serra att Leonardo kan förlora sitt uppdrag som sportchef, men att Gennaro Gattuso trots allt kan få behålla sitt jobb.

Detta eftersom det skulle kosta klubben sammanlagt 8 miljoner euro att göra sig av med tränaren.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com