Fotbolltransfers.com - Marcus Antonsson stressar inte fram flytt: "Jag trivs väldigt bra"
Foto: Mathilda Ahlberg/Bildbyrån

Marcus Antonsson stressar inte fram flytt: "Jag trivs väldigt bra"

Publicerad: 2019-05-16 11:17 Allsvenskan

Marcus Antonsson har gjort stor succé i Malmö FF. Han är dock tydlig med att han inte tänker på ett nytt utlandsäventyr.

Malmö FF värvade Marcus Antonsson, 28, från Leeds United sommaren 2018.

Anfallaren har imponerat stort sedan dess. Antonsson berättar nu för Fotbollskanalen att han inte stressar fram en ny utlandsflytt.

– Helt ärligt så är jag ”här och nu”. Jag har mitt kontrakt här att utgå från och eftersom jag trivs så bra här så känner jag... Inte ett lugn, men att om man trivs så pass bra där man är, så är det skönt att man inte behöver flyga iväg i tankarna. ”Ska jag ta en resa igen? Var ska man hamna då?”. Jag tar nästa match hela tiden, och fokuserar på att vi ska vinna titlar och göra succé i Europa. Det är det mitt fokus är. Sedan tar man det därifrån. Jag känner mig väldigt lugn och trygg, säger han till sajten.

Antosson är tydlig med att han inte uppmanar sin agent att hitta en ny klubb.

– Nej, verkligen inte så. Det är det som är grejen med MFF. Det är så otroligt hög nivå på allting. Supportrarna här ute, stämningen de bidrar med. Trycket runt MFF. Vi spelar i Europa. Vi är ett topplag. Jämfört med Championship så känner jag att detta är ett steg uppåt någonstans, säger han till Fotbollskanalen.

– Jag trivs väldigt bra och kommer fortsätta att göra det så länge jag är här, fortsätter 28-åringen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda