Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Randers vill sälja Mikael Boman: "Det finns intresse"

Publicerad: 2019-05-13 15:40 Utlandsproffs

Mikael Boman får ingen vidare speltid. Nu vill Randers göra sig av med anfallaren - som själv kommenterar sin situation.

Mikael Boman lämnade IFK Göteborg för Randers i januari 2018. 30-åringen har dock inte lyckats ta en plats i den danska klubben.

Nu berättar Randers sportchef Sören Pedersen för Tipsbladet att han vill göra sig av med Boman.

– Mikael har utgående kontrakt i vinter, men vi ska se om vi inte kan hitta en ny klubb till honom i sommar. Det finns redan klubbar som har anmält intresse, men det ska självklart vara något som tilltalar Mikael, säger han till tidningen.

Boman själv kommenterar sin situation i en intervju med Fotbollskanalen.

– Jag ju kontrakt fram till vintern. Vi får se, men när han går ut och säger det så i tidningen så är det en möjlighet att det kan bli så, säger Boman till sajten och fortsätter:

– Jag vet ju att han har pratat med min agent om det. Jag är informerad om det, så det kom inte som en chock. Jag har varit informerad om att läget kan vara så.

Anfallaren är medveten om att det tidigare funnits intresse.

– Ja, det fanns det. När fönstret stängde i början av april, det svenska fönstret, då fanns det intressen, men det var aldrig aktuellt för att min dotter skulle födas precis då. Då fanns det inget läge att hoppa på någonting med tanke på att vi gick i väntans tider. Det fanns inte på kartan att slita upp allt här för att flytta när min tjej var höggravid, säger han till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com