Fotbolltransfers.com - Kjartansson vill stanna i Hammarby - men tvekar: "Köper inte spelare för sådana summor"
Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Kjartansson vill stanna i Hammarby - men tvekar: "Köper inte spelare för sådana summor"

Publicerad: 2019-05-13 09:51 Allsvenskan

Den isländske anfallaren Vidar Örn Kjartansson räknar inte med att stanna i allsvenska toppklubben Hammarby permanent.

Vidar Örn Kjartansson, 29, är i Hammarby IF på lån från ryska FC Rostov fram till 15 juli.

Den isländske anfallaren njuter av att vara tillbaka i Allsvenskan, men berättar i podcasten Lundh på Fotbollskanalen att han troligen inte blir kvar hela säsongen.

– Det är svårt att säga. Jag njuter av livet och fotbollen i Hammarby, men som jag sade, vi måste fråga ryssarna. Jag vet inte vad de tänker. I sommar kommer de förmodligen kontakta mig om nästa steg. Jag skulle verkligen vilja avsluta säsongen här. Men kommer de tillåta det? Jag är inte säker på det, säger Kjartansson.

Hammarby har tidigare uttryckt att de kommer försöka köpa Kjartansson. 29-åringen tror dock det blir svårt med hans prislapp.

– Det är ett långskott. Det händer inte i svensk fotboll. De säljer spelare för sådana summor utomlands, men de köper inte spelare för sådana summor. Det vore för mycket press på alla om det skulle hända, säger han i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

Kjartansson medger att Rostov köpte honom för omkring 30 miljoner kronor.

– Ja, någonstans där. Det är deras största värvning, tror jag, de brukar inte köpa spelare för så mycket. De ville att jag skulle spela varje match och hålla mitt värde uppe, och att jag skulle stanna till 15 juli, säger han i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda