Fotbolltransfers.com - Agenten om Odilon: "Funnits intresse från topp tre-klubb i världen"
Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån

Agenten om Odilon: "Funnits intresse från topp tre-klubb i världen"

Publicerad: 2019-05-11 19:43 Allsvenskan

Patrick Mörk representerade Hammarbys mittback Kossounou Odilon i förhandlingarna med Club Brügge. Nu uttalar sig agenten.

Tidigare i veckan stod det klart att Hammarby IF säljer Kossounou Odilon, 18, till Club Brügge. En övergång som träder i kraft först i sommar.

Försäljningen blev Bajens största någonsin. I en intervju med Fotboll Sthlm berättar Patrick Mörk, som har representerat Odilon i förhandlingarna, om summorna det rör sig om.

– Jag kan inte kommentera den exakta summan, men jag tror att han skulle kunna bli den tredje mest lönsamma försäljningen från Sverige efter Zlatan och Alexander Isak. Om man räknar vad klubben betalade när spelaren kom och vad det kan bli för övergångssumma i slutändan, säger han till Fotboll Sthlm.

Mörk förklarar att en av världens absolut största klubbar visade intresse för ivorianen.

– Intresse har funnits från en topp tre-klubb i världen, så mycket kan jag säga. Men efter att Odilon gjorde två lite darriga matcher i Allsvenskan backade kanske vissa klubbar. Då sa jag till Brügge att “nu har ni nog chansen!” Strax därefter åkte de upp till Stockholm och blev överens med Hammarby.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda