Fotbolltransfers.com - Trelleborg vill förlänga Marcus Pode efter succén
Foto: Bildbyrån

Trelleborg vill förlänga Marcus Pode efter succén

Publicerad: 2011-07-18 14:25 Allsvenskan

Marcus Pode fick sitt genombrott i Malmö FF redan 2005. Anfallaren spåddes en lysande framtid - men bänken och ständiga skador har bromsat utvecklingen. Nu är han på gång igen. Och Trelleborgs FF vill behålla honom.

I en ny roll har Marcus Pode blommat ut rejält i Trelleborgs FF den här säsongen. Från playmakerrollen har han gjort sex mål och två assist på tolv matcher den här säsongen.

– Jag hade ett möte med Tom och Alf efter förra säsongen. De sa att de ville testa mig i den rollen, och att jag skulle träna för att vara redo när allsvenskan började, säger Pode till Trelleborgs Allehanda.

Podes kontrakt löper ut i vinter och TFF vill väldigt gärna förlänga med 25-åringen efter succén.

– Marcus Pode vill vi behålla. Han är en av de bästa spelarna i vårt lag. Får han ha någon säsong utan skador håller han hög allsvensk klass, säger sportchefen Lasse Larsson.

Tränaren Tom Prahl vill också förlänga stjärnans kontrakt. Men själv vet inte Marcus Pode vad som händer till nästa säsong.

– Svårt att säga. Just nu är det bara Trelleborg som gäller, att klara ut situationen vi hamnat i, säger han och fortsätter:

– Jag trivs bra, och det är bra tränare. Här finns grejer att bygga vidare på.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Spelarprofiler

Klubbar