Fotbolltransfers.com - Ronaldos önskelista - sex spelare som kan hamna i Juve?
Foto: Alberto Lingria/Bildbyrån

Ronaldos önskelista - sex spelare som kan hamna i Juve?

Publicerad: 2019-04-23 19:03 Italien

Cristiano Ronaldo är missnöjd med Juventus prestation i Champions League. Nu uppges han ha ställt krav på att värva nya spelare.

Uttåg ur Champions League och nu vill Cristiano Ronaldo att direktörerna i Juventus agerar i det kommande transferfönstret. Enligt Corriere dello Sport har portugisen presenterat namn på potentiella nyförvärv.

Toppar önskelistan gör Benficas anfallstalang Joao Felix. 19-åringen har en utköpsklausul på 120 miljoner euro, vilket är en summa som Manchester City ska vara redo att betala.

Tidigare lagkamraterna Isco och Raphael Varane nämns också. Isco hade en tuff period under Santiago Solari, men sedan Zinedine Zidanes intåg i Real Madrid har mittfältaren återtagit sin plats.

Varane har däremot uttryckt en önskan om att testa på något nytt och mittbacken har även kopplats ihop med en flytt till Manchester United.

Övriga namn är Fiorentinas ytter Federico Chiesa, Lyons mittfältare Tanguy Ndombélé och Romas mittback Kostas Manolas, skriver tidningen.

Dessutom uppger tidningen att ytterbackarna Joao Cancelo och Mattia De Sciglio definitivt stannar i Juve. Men Alex Sandro och Leonardo Spinazzola ser ut att kunna lämna.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda