Fotbolltransfers.com - Zaha öppnar för flytt: "Vill uppleva Champions League"
Foto: John Sibley/Bildbyrån

Zaha öppnar för flytt: "Vill uppleva Champions League"

Publicerad: 2019-04-20 11:26 England

Wilfried Zaha har de senaste säsongerna varit ett eftertraktat namn. Nu vill Crystal Palaces stjärna prova på spel i Champions League.

Crystal Palaces ytter Wilfried Zaha, 26, hade en misslyckad sejour i Manchester United mellan 2013 och 2015. I moderrklubben har ivorianen dock fått fart på karriären.

De senaste åren har det ryktats om att klubbar som Liverpool, Manchester City och Borussia Dortmund visat intresse för Zaha, som så sent i fjol signerade ett nytt kontrakt till sommaren 2023.

I en intervju med Daily Mail berättar Zaha att han är redo att ta nästa kliv i karriären.

– Jag måste uppleva Champions League. Jag behöver bara chansen, så är det. Och jag kommer att göra resten. Jag är för ambitiös. Och inte bara ambitiös för att spela i en toppklubb, men för att vinna saker på klubbnivå och med Elfenbenskusten, säger han till tidningen och fortsätter:

– För att jag ska bli bättre, för att jag ska uppnå det jag vet att jag är kapabel till, måste jag sikta att spela på den högsta nivån, vinna titlar. Jag är välsignad att ha kommit så här långt i min karriär. Men det känns som att jag har mer att erbjuda.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda