Fotbolltransfers.com - Rådet till Pogba: "Real Madrid kommer inte att acceptera den attityden"
Foto: Phil Noble/Bildbyrån

Rådet till Pogba: "Real Madrid kommer inte att acceptera den attityden"

Publicerad: 2019-04-18 20:30 England

Den före detta Manchester United-försvararen Paul Parker ger sin syn på mittfältsstjärnan Paul Pogba och ryktena om en flytt till Real Madrid.

Marca har rapporterat att Paul Pogba toppar tränaren Zinedine Zidanes önskelista. Manchester Uniteds tidigare försvarare Paul Parker anser dock att stjärnan behöver förbättra vissa aspekter för att förtjäna en flytt till Real Madrid.

– Pogba har definitivt förmågan, men om du vill bli betraktad som den bästa måste du visa kontinuitet. Du kan inte välja när du vill spela eftersom det kommer att komma tillbaka och bita en. Han presterade inte under José Mourinho och alla såg problemen med den tidigare United-bossen, både som person och som manager, säger Parker till Eurosport och fortsätter:

– Om du vill bli sedd och pratad om, eller vara någon som kanske ska spela för Real Madrid, de kommer inte acceptera prestationer som mot Barcelona, den attityd som han hade.

Owen Hargreaves, även han med ett förflutet i klubben, anser att managern Ole Gunnar Solskjaer behöver all hjälp kan han få med värvningar i sommar.

– Jag tror att de behöver fyra (spelare) den här sommaren. Jag tror att rekryteringen kommer bli viktig för Manchester United. De behöver en sportchef. Ole kommer att behöva den hjälpen. Enligt mig visade det sig (mot Barcelona) att de behöver en defensiv mittfältare, säger han enligt Goal.com.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda