Fotbolltransfers.com - Bruno Fernandes: "Jag känner mig redo för..."
Foto: Bildbyrån

Bruno Fernandes: "Jag känner mig redo för..."

Publicerad: 2019-04-18 00:04 Övriga Europa

Sporting Lissabons stjärna Bruno Fernandes är glödhet på marknaden. Den offensiva mittfältaren är redo för La Liga eller Premier League.

Bruno Fernandes, 24, kopplas ihop med klubbar som Atletico Madrid, Manchester United, Liverpool, Juventus och Paris Saint-Germain.

Den portugisiske landslagsmittfältaren väntas lämna Sporting Lissabon i sommar. Fernandes känner sig redo för en absolut toppliga.

– Förra året efter att jag bröt mitt kontrakt med Sporting hade jag klubbar (efter mig) främst från England och Spanien. Jag kände mig helt ärligt inte förberedd att gå till en liga där svårighetsgraden är högre, inte på grund av utmaningen utan på grund av antalet matcher som spelas i England, säger han till Sport TV och fortsätter:

– Det var min första säsong där jag spelade många matcher och fick spela i Europa. Jag behövde den kontinuiteten i mer än ett år. Nu känner jag mig bättre förberedd om jag en dag behöver spela i en slagkraftig liga som den engelska eller i ett lag i Spanien som regelbundet spelar i Europa, jag är redo för den kravbilden.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda