Fotbolltransfers.com - Ali Gerba vill ta spelare till GIF Sundsvall
Foto: Bildbyrån

Ali Gerba vill ta spelare till GIF Sundsvall

Publicerad: 2019-04-17 14:39 Allsvenskan

GIF Sundsvalls tidigare stjärna Ali Gerba vill hjälpa unga spelare få chansen i Allsvenskan.

Ali Gerba hade en kort men framgångsrik sejour i GIF Sundsvall säsongen 2005.

Anfallaren gjorde fem mål på elva matcher under hösten och såldes senare till IFK Göteborg.

ST-sporten skriver att Gerba nu driver en fotbollsakademi, jobbar som anfallstränare och agent. Han vill hjälpa Sundsvall med nyförvärv.

– Just nu har jag en del bra talanger i Kanada som jag skulle vilja ta till klubben. Jag ska ta kontakt med sportchefen inom kort och se om vi kan ha en relation med klubben och om vi kan samarbeta. Jag har varit i kontakt med honom via sms men vi bestämde att vi skulle höras när säsongen kommit igång. Om jag kan hjälpa till vill jag gärna göra det, min dörr kommer alltid vara öppen för jag har mycket kärlek för dem, säger Gerba till ST-sporten.

37-åringen medger att det var tufft efter att karriären var över.

– Nu är jag en väldigt glad man. Första året när jag slutade var tufft, jag ska inte ljuga. Hela mitt liv har jag spelat fotboll, så det var svårt. Men som jag ser det nu så är jag lycklig över att jag fått träffa otroliga människor, vunnit mästerskap och fått uppleva saker inom fotbollen. En liten kille som kom från Kamerun till Kanada, jag trodde aldrig jag skulle få uppleva det här, säger han till ST-sporten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda