Fotbolltransfers.com - Adi Nalic gör succé: "Fått stort förtroende från tränaren"
Foto: Jonathan Näckstrand/Bildbyrån

Adi Nalic gör succé: "Fått stort förtroende från tränaren"

Publicerad: 2019-04-17 14:29 Allsvenskan

Adi Nalic lämnade Malmö FF för att få speltid. Nu gör mittfältaren succé hos konkurrenten AFC Eskilstuna.

Malmö FF värvade Adi Nalic från Landskrona BoIS inför den här säsongen. Men strax innan seriestart lånades han ut till AFC Eskilstuna.

I AFC har 21-åringen fått en viktig roll och imponerat under säsongsinledningen. Nalic har så här långt gjort två mål och två assist.

– Det känns givetvis bra. Det känns bra personligt och vi har gjort det bra som lag. Vi har fått en bra start, med bra poängutdelning, precis som jag ville när jag kom hit. Jag ville få den speltid jag behövde och som jag tycker att jag förtjänar, säger han till Fotbollskanalen.

Nalic förklarar varför det gått så bra i AFC.

– Jag har kommit in i en fantastisk grupp som tagit emot mig väldigt bra. Det är en härlig grupp med olika typer av spelare och personligheter. Jag har fått stort förtroende från tränaren och känner bara att det flyter på, säger han till Fotbollskanalen.

Malmö har en möjlighet att bryta det säsongslånga avtalet i sommar och kalla tillbaka Nalic vid behov.

– Låneavtalet är på ett år, med en option att jag kan komma tillbaka till MFF i sommar. Precis som de har gjort har jag också bara fokuserat på att få den speltid jag behöver, utvecklas och fortsätta leverera. Det är inget jag funderar på just nu (att återvända till MFF i sommar). Just nu är jag i AFC och lägger vikt på att hjälpa dem och mig själv för att ta nästa steg i min utveckling, säger Nalic till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda