Fotbolltransfers.com - Johan Andersson: "Det är absolut inte en optimal situation"
Foto: Kenta Jönsson/Bildbyrån

Johan Andersson: "Det är absolut inte en optimal situation"

Publicerad: 2019-04-16 10:58 Allsvenskan

Djurgårdens högerback Johan Andersson får inte mycket speltid. Han medger att det inte är en bra situation.

IK Sirius försökte värva tillbaka Johan Andersson inför säsongen, men Djurgårdens IF nobbade lånebudet.

När Djurgården i går besegrade IFK Göteborg med 2-1 fick vänsterbacken Elliot Käck chansen som högerback istället för Andersson.

– Det är klart man hade velat spela, det vill man alltid göra, men samtidigt får man respektera att tränarna tar ut de elva som de tycker är bäst. Jag respekterar deras beslut. Det är tränaren som bestämmer. Jag tränar på och gör mitt bästa, så förhoppningsvis får jag chansen snart, säger Andersson till Fotbollskanalen.

Andersson är tydlig med att situationen inte är bra.

– Den är inte optimal, självklart. Just nu är det bara att träna på, så får vi se om jag får någon speltid framöver. Annars får man kanske börja tänka på sin framtid. Det är klart att det är tufft när man inte får spela, då man vill spela fotboll. Det är därför man håller på med det här. Det är absolut inte en optimal situation, säger han till Fotbollskanalen.

Högerbacken betonar dock att han ännu inte börjat leta ny klubb.

– Nej, vi får väl sätta oss ner här, jag tränare och sportchef för att se vad vi har för plan för mig och sedan får vi ta ett beslut. Det är absolut inget jag har tänkt på än. Det kommer i sådana fall senare, säger Andersson till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus