Fotbolltransfers.com - Barcelonas president om Griezmann, Rakitic och Umtiti
Foto: Guillermo Martinez/Bildbyrån

Barcelonas president om Griezmann, Rakitic och Umtiti

Publicerad: 2019-04-15 20:38 Spanien

Ett flertal spelare ryktas in och ut från Barcelona. Nu uttalar sig presidenten Josep Maria Bartomeu om Antonie Griezmann, Ivan Rakitic och Samuel Umtiti.

I somras nobbade Antoine Griezmann, 28, möjligheten att flytta till Barcelona. Istället valde anfallaren att förlänga kontraktet med Atlético Madrid.

Den senaste tiden har det dock spekulerats att fransmannen ångrar sitt beslut, men Barças president Josep Maria Bartomeu dementerar att Griezmann är aktuell.

– Griezmann är en Atlético Madrid-spelare och han har ett kontrakt med dem, säger presidenten till TVE och fortsätter:

– Om Griezmann hade velat komma, så hade han pratat med tränarna, men hans namn är inte aktuellt. Det är mycket spekulationer i media, men Griezmann är inte aktuell och han har inte ringt Barcelona.

Presidenten uttalar sig också om mittfältaren Ivan Rakitic, 31, som ryktas bort.

– Jag hade ett samtal med honom i somras och jag sa att vi skulle prata om att förbättra hans kontrakt. Vi har inte pratat på grund av schemat eftersom det inte är lätt att balansera lönerna, men vi ska prata med honom. Han är en viktig spelare och blir bättre för varje år, säger Bartomeu.

Ett annat namn som uppges kunna lämna Barcelona i sommar är mittbacken Samuel Umtiti, 25.

– Vad gäller Umtiti förlängde vi med honom innan VM, han har fyra år kvar på kontraktet och det finns inga problem med Umtiti. Nu måste han återhämta sig från sin skada då vi vill ha honom i bästa möjliga form, förklarar presidenten.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com




Kommentarer skapas med Disqus