Fotbolltransfers.com - "Jag har varit skitförbannad hur många gånger som helst"
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

"Jag har varit skitförbannad hur många gånger som helst"

Publicerad: 2019-04-15 11:29 Allsvenskan

Helsingborgs anfallare Rasmus Jönsson berättar att han varit frustrerad över klubbens usla ekonomi.

Rasmus Jönsson berättar i podcasten Lundh på Fotbollskanalen att han vant sig vid negativa rubriker om ekonomin i Helsingborgs IF.

– Jag kom till den här klubben 2002, så jag har varit med om de rubrikerna ett antal gånger. Man börjar vänja sig lite, säger anfallaren.

Jönsson medger att situationen emellanåt förargat honom.

– Jo. Jag har varit skitförbannad hur många gånger som helst. Vi var fyra-fem spelare som gick ut, då fick klubben hur mycket pengar som helst. Slår man sedan upp HD fyra år senare är alla pengar borta och klubben är i superettan, säger han i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

HIF-kuggen kommenterar slutligen vad en rimlig målsättning för 2019 är.

– Nu är det lite tråkigt utåt sett, men den ekonomiska situationen som HIF är i just nu gör att det bara är ett mål som är viktigt, och det är att vi spelar i allsvenskan nästa år. Det är det vi måste jobba utifrån. Men sedan vill vi spelare gå ut och vinna varje match vi spelar. Jag tror att man måste ha den inställningen. Jag tror inte att man bara för att man möter Häcken, AIK eller Malmö borta kan åka därifrån efter att ha förlorat med 1-2 och känna att det var okej bara för att det var ett topplag. Då kommer man aldrig någonstans, säger Jönsson i podden.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus