Fotbolltransfers.com - Juventus kan sälja Dybala - för att värva Joao Felix
Foto: Pedro Nunes/Bildbyrån

Juventus kan sälja Dybala - för att värva Joao Felix

Publicerad: 2019-04-13 10:27 Italien

Juventus gör sig redo för att sälja anfallaren Paulo Dybala. Detta för att ha råd att finansiera en värvning av Benficas talang Joao Felix.

Benficas anfallslöfte Joao Felix, 19, svarade för ett hattrick i torsdagens möte med Eintracht Frankfurt i Europa Leagues första kvartsfinal.

Så här långt står den unge portugisen noterad för 15 mål och sju assist på 36 framträdanden, och prestationerna har inte passerat obemärkt förbi.

Manchester City, Manchester United och Juventus har pekats ut som favoriter, och enligt uppgifter från Tuttosport är italienarna redo att trappa upp jakten.

Tidningen uppger att Juve är redo att sälja Paulo Dybala, 25, för att ha de ekonomiska musklerna som krävs för att aktivera Joao Felix utköpsklausul på 100 miljoner euro.

I Dybalas fall målas Inter och Atlético Madrid upp som potentiella destinationer.

UPPDATERING 15:45: Det är Marca som skriver att Real Madrid håller ögonen på Joao Felix. Enligt tidningen har spanjorerna följt hans utveckling sedan två år tillbaka.

Reals representanter var på plats när Benfica besegrade Eintracht Frankfurt, men för den tyska klubbens anfallare Luka Jovic, 21.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus