Fotbolltransfers.com - Anderlecht uppges utmana om Isak: "Står högt i kurs hos oss"
Foto: Marcel van Dorst/Bildbyrån

Anderlecht uppges utmana om Isak: "Står högt i kurs hos oss"

Publicerad: 2019-04-10 19:04 Utlandsproffs

Alexander Isak gör succé i holländska Willem II. Nu kommer uppgifter om att belgiska storklubben Anderlecht följer svenskens framfart.

Alexander Isak, 19, har haft en strålande inledning på sin sejour i Willem II. Borussia Dortmund-lånet har svarat för elva mål på elva matcher. Nu uppger sajten DH.be att Anderlecht visar intresse för anfallaren.

 Den före detta svenske landslagsmannen Pär Zetterberg, som numera har en roll i Anderlechts klubbledning, bemöter uppgifterna i en intervju med SportExpressen.

– Jag har inte hört någonting om det. Det har inte varit på tapeten. Vi vet ju om Alexander Isak. Vi visste om hans fall i vintras också. Men det är ingenting som har varit uppe på tapeten just nu i alla fall, säger han till tidningen.

Zetterberg dementerar att det finns ett konkret intresse. Däremot är Isak en spelare som man uppskattar.

– Absolut. Det är en spelare som står högt i kurs både hos oss och hos andra klubbar. Det skulle alltid kunna vara ett tillskott, säger han till SportExpressen.

Vidare menar han att det längre fram kan bli aktuellt med ett kontrekt intresse för Isak.

– Det tror jag säkert att vi skulle vara om det skulle finnas någonting i framtiden att vi skulle ha möjlighet att komma åt en sådan spelare. Då är det alltid intressant.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus