Fotbolltransfers.com - Phil Neville: "Manchester United bör värva dessa spelare"
Foto: Albert Gea/Bildbyrån

Phil Neville: "Manchester United bör värva dessa spelare"

Publicerad: 2019-03-26 11:04 England

Phil Neville har pekat ut sina drömvärvningar till Manchester United inför nästa säsong.

Real Madrids ytteranfallare Gareth Bale, Barcelonas playmaker Philippe Coutinho, Tottenhams mittfältare Eric Dier och Real Madrids mittback Raphael Varane.

Det är spelarna som Phil Neville vill se gå in i startelvan i Manchester United till nästa säsong. Han vill även ha Juventus högerback Joao Cancelo i truppen.

– De två värvningarna för fyrbackslinjen skulle vara Varane från Real Madrid och Joao Cancelo från Juventus. Jag jobbade med Cancelo i Valencia och har sett honom i Juventus och jag tycker att han är en toppspelare, säger han till Premier League Today och fortsätter:

– Eric Dier är den sittande mittfältaren och Coutinho, som det varit en del spekulationer om där borta (Spanien). Man måste ha brittiska spelare i ett titelvinnande lag. Herrera, Fred och McTominay är en del av truppen. Matic har haft en dipp den här säsongen. Jag hade satsat på Bale. Han är färdig. Ole har sagt att han vill köpa en hungrig spelare. Jag tror Sancho är den spelaren. Men Bale har vunnit Champions League och spelat på toppnivån. Jag tror inte lönen är ett problem för Manchester United. Vi pratar om garanterad kvalitet som kan spela överallt i anfallet.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus