Fotbolltransfers.com - Rosenberg om sista säsongen: "Vi går in med en otroligt stark trupp"
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Rosenberg om sista säsongen: "Vi går in med en otroligt stark trupp"

Publicerad: 2019-03-23 11:37 Allsvenskan

Malmös lagkapten Markus Rosenberg går in i sin sista säsong i karriären. Nu berättar anfallaren om sina tankar.

En lång och framgångsrik karriär närmar sig sitt slut. I en intervju med SvenskaFans.com berättar Markus Rosenberg, 36, om sina förväntningar inför sista säsongen med Malmö FF.

– Ungefär som de tidigare åren. Vi går in med en otroligt stark trupp och har under försäsongen haft några dåliga och några väldigt bra matcher, så det är väl ungefär så en försäsong brukar se ut. Förutsättningarna är ungefär som de brukar vara när vi står här. Det är många som tycker att vi är favoriter till att vinna guldet och det tycker vi själva också, så jag ser fram emot det hela, säger MFF-kaptenen till sajten.

Rosenberg känner att dagens trupp är starkare än på länge.

– De senaste åren har det inte varit så många tongivande spelare som lämnat på en och samma gång som det var inför den förra säsongen. Så årets är bättre, men sedan är det ju extremt att vi fått behålla alla samtidigt som vi kunnat toppa med några riktigt bra spelare, säger han till SvenskaFans.com.

36-åringen passar också på att hylla den svenska supporterkulturen.

– Svensk supporterkultur är mycket, men framförallt det stora engagemanget. Sedan om man ska kolla på detaljer jämfört med i Europa är det ju verkligen en stor samlad skara som sjunger tillsammans. I många länder jag varit i har det varit utspritt, det har inte alls varit samma läktarkultur som här hemma. Så jag skulle säga att det stora engagemanget sticker ut, det är ju det som gör Allsvenskan till vad den är, säger Rosenberg till SvenskaFans.com.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus