Fotbolltransfers.com - Uppmanar Hudson-Odoi att lämna - för spel i Bayern München
Foto: Paul Childs/Bildbyrån

Uppmanar Hudson-Odoi att lämna - för spel i Bayern München

Publicerad: 2019-03-22 20:14 England

Den före detta engelske landslagsspelaren hoppas att Chelsea kan lära sig en läxa om Callum Hudson-Odoi lämnar för Bayern München.

I vintras var Bayern München ute efter att förstärka anfallsuppsättningen med Callum Hudson-Odoi, 18, men Chelsea nobbade samtliga bud.

Talangen har sedan årsskiftet fått allt fler chanser att visa upp sig och det har belönats med en plats i den engelska landslagstruppen.

Hudson-Odois kontrakt sträcker sig till sommaren 2020 och har så här långt avvaktat med att förlänga. Geoff Hurst, tidigare engelsk landslagsman, råder ynglingen att flytta till Bayern München.

– När det kommer till att Hudson-Odoi kopplas ihop med Bayern München är det logiskt och jag skulle titta på det, och jag tycker att det är ett enkelt beslut för honom att ta. Om han spelar för Bayern München och gör bra ifrån sig där tror jag att han kommer ge sig själv en större chans att bli startspelare för England än om han spelar för Chelsea, säger Hurst till Grosvenor Sport.

– Chelsea utvecklar inte engelska spelare, med tanke på hur många de har och antalet som lämnar på lån och inte får chansen. Rika engelska klubbar som Chelsea skulle lära sig en läxa om en spelare som Callum nobbar deras kontrakt och flyttar någon annanstans.

Liverpool och Borussia Dortmund pekas också ut som potentiella destinationer för Hudson-Odoi.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus