Fotbolltransfers.com - Djurgården bekräftar kontakt om Kjartansson - kan fortfarande värva mer
Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån

Djurgården bekräftar kontakt om Kjartansson - kan fortfarande värva mer

Publicerad: 2019-03-22 15:02 Allsvenskan

Vidar Örn Kjartansson valde Hammarby. Nu berättar Djurgårdens sportchef Bosse Andersson att de var med i racet och är fortfarande öppen för värvningar.

Bosse Andersson berättar i en intervju med fotbolldirekt.se att Djurgårdens IF så här långt är nöjda med detta transferfönster.

– Vi visste redan från början vad vi ville ha i detta fönster och det har vi i stort sett fått. Sedan finns det en del som vi inte lyckats med. En del är känt, lite är det inte. En del av det som inte kommit ut hoppas vi på i sommarfönstret, säger sportchefen till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Man lyckas inte med allt men vi har ändå gjort näst in till allt vi vill göra. Jag vill betona så oerhört mycket vi tror på nuvarande trupp. Titta på resultaten vi har gjort utan att ens vara ordinarie. Man ska också komma ihåg vilken grund vi har i namn som Jesper Karlström och Kevin Walker som varit i fem år i Djurgården nu och vilken betydelse sådant har, vilken betydelse sådana namn har.

En av spelarna som Djurgården ville värva är Hammarbys nyförvärv Vidar Örn Kjartansson. Sportchefen bekräftar kontakt med FC Rostov.

– Jag kan bara konstatera att långsiktighet och ansvar för vår ekonomi alltid är nummer ett. Men Vidar Örn Kjartansson är en mycket bra fotbollsspelare, säger Bosse Andersson till fotbolldirekt.se.

Djurgården kan fortfarande värva mer innan fönstret stänger.

– Det kan dyka upp ett namn som vi kanske känner att vi inte kan säga nej till eller om vi känner att får en öppning kring en egen idé som vi verkligen känner att vi vill genomföra. Fönstret är öppet till den 4 april och man ska komma i håg att vi har haft skador och har det fortfarande på några spelare, säger sportchefen till fotbolldirekt.se.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus